Keukendoek Graphic Roze
€6,95 Incl. btw
€5,74 Excl. btw
Niet beschikbaar
Keukendoek Solid Black
€6,95 Incl. btw
€5,74 Excl. btw
Niet beschikbaar
Theedoek Milos grijs
€5,49 Incl. btw
€4,54 Excl. btw
Niet beschikbaar

Elias

Elias keukentextiel; onmisbaar in elke keuken

Theedoeken en handdoeken worden gezien als vanzelfsprekend onderdeel in de keuken. Toch is het wel degelijk van belang dat dit keukentextiel van goede kwaliteit is. Zonder erbij na te denken gebruikt u de handdoek namelijk waarschijnlijk vaker dan die pan die u zo zorgvuldig heeft uitgekozen. Bij Van ’t Ende vindt u hoogwaardige theedoeken, handdoeken en keukenschorten van Elias. Wanneer u bijvoorbeeld graag in de keuken staat, maar uit enthousiasme nog weleens knoeit, is zo’n keukenschort niet overbodig! Dat scheelt dan weer een uitstapje naar de stomerij. Elias keukentextiel past bij elke keuken. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en prints. Houdt u van ruitjes of wilt u het liever wat rustiger houden met effen kleuren? Alles kan!

Over Elias

Elias is opgericht in 1856 en daarmee al anderhalve eeuw bekend met de keukengoed branche. Door speciale weeftechnieken wordt een gevoel van luxe gecreëerd. De handdoeken, theedoeken en keukenschorten worden gemaakt door Portugese ambachtslieden die zorgen voor bijzonder goede kwaliteit en een mooi design. Daarnaast zijn de producten van Elias keukentextiel allemaal van 100% katoen en ze zijn wasbaar op 60 graden! Van ’t Ende heeft niet alleen Elias handdoeken, theedoeken en keukenschorten in het assortiment. Ook voor Elias pannenlappen en ovenwanten kunt u bij ons terecht! Zo hoeft u niet bang te zijn dat u uw vingers verbrandt tijdens het koken en bakken.

Elias koopt u bij Van ’t Ende

Bestel nu uw favoriete artikelen van Elias eenvoudig online bij Van ’t Ende! Kiest u voor de handdoek, theedoek of gewoon het hele assortiment? Bij Van ’t Ende kunt u uw bestelling tot 14 dagen achteraf betalen na aankoop. Kleuren de artikelen toch niet helemaal bij uw keuken? Stuur ze dan binnen 30 dagen eenvoudig retour.