Aziatische Wok 30cm Spring Canton
€79,00 Incl. btw
€65,29 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan/hapjespan 28cm Spring Finesse2+
€169,00 Incl. btw
€139,67 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 16cm Spring Brigade Premium
€24,00 Incl. btw
€19,83 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 16cm Spring Cristal
€20,00 Incl. btw
€16,53 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 18cm Spring Brigade Premium
€26,00 Incl. btw
€21,49 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 18cm Spring Cristal
€22,00 Incl. btw
€18,18 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 20cm Spring Brigade Premium
€29,00 Incl. btw
€23,97 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 20cm Spring Cristal
€24,00 Incl. btw
€19,83 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 22cm Spring Brigade Premium
€32,00 Incl. btw
€26,45 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 22cm Spring Cristal
€26,00 Incl. btw
€21,49 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 24cm Spring Brigade Premium
€34,00 Incl. btw
€28,10 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 24cm Spring Cristal
€30,00 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar

Spring is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn uitstekende kookgerei en keukenaccessoires. Al meer dan 70 jaar biedt het merk innovatieve en hoogwaardige producten voor kookliefhebbers over de hele wereld.

Verschillende series pannen Spring

Elke serie pannen van Spring heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u de pannen kunt kiezen die aansluiten bij uw kookstijl en behoeften. Van ‘t Ende biedt een uitgebreid assortiment aan diverse series van het merk mét bijpassende deksels, zodat u kunt genieten van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. We zetten de populairste series voor u op een rij.

Spring Finesse

De Finesse serie staat bekend om zijn strakke en tijdloze ontwerp, gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal. Deze serie biedt uitstekende prestaties in de keuken, met een meerlaagse bodem voor gelijkmatige warmteverdeling. De ergonomische handgrepen zorgen voor comfortabel gebruik. De Finesse serie is ideaal voor koks die op zoek zijn naar duurzaamheid en stijl.

Spring Brigade Premium

De Brigade Premium serie staat voor culinaire excellentie en vakmanschap. Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een meerlaagse bodem voor optimale warmteverdeling. Ze zijn ontworpen met innovatieve details zoals ergonomische handgrepen en deksels met stoomopeningen, waardoor ze geschikt zijn voor veeleisende koks. Deze serie biedt prestaties van topklasse in de keuken.

Spring Cristal

De Cristal serie onderscheidt zich door zijn prachtige glazen deksels. Deze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. De deksels stellen koks in staat om het kookproces gemakkelijk te volgen zonder warmte te verliezen. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en bieden een combinatie van elegantie en functionaliteit. De Cristal serie voegt een vleugje luxe toe aan uw keuken.

Spring Fusion

De Fusion serie biedt een combinatie van materialen en designelementen. Deze pannen hebben een buitenkant van hoogwaardig roestvrij staal en een koperen kern voor uitstekende warmtegeleiding. Dit maakt ze geschikt voor nauwkeurige kooktechnieken. De Fusion serie combineert traditie met moderniteit en biedt een unieke kookervaring.

Pannensets van Spring

Bij Van ‘t Ende vindt u ook pannensets van het merk. Hierdoor kunt u gemakkelijk de perfecte combinatie van producten vinden. Deze sets bevatten vaak een assortiment pannen van verschillende maten en types, waardoor u voorbereid bent op verschillende kooktechnieken.

Breed assortiment Spring

Naast de mogelijkheden tot pannensets én Spring pannen inductie, biedt Van 't Ende ook een selectie kookgereedschap en keukengadgets. Dit omvat items zoals spatels, fondues en meer. Allemaal ontworpen om u te helpen bij het bereiden van heerlijke maaltijden.

Bestel Spring bij Van ‘t Ende!

Spring is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Het assortiment Spring pannen in Nederland bij Van ‘t Ende biedt kookliefhebbers de tools om culinaire meesterwerken te creëren. Bekijk ons assortiment en bestel de producten eenvoudig online.

Heeft u vragen over de producten van Van ‘t Ende? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan u graag telefonisch of via e-mail te woord.