Dekselsteel Fissler Vitavit Premium
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Dekselsteel Snelkookpan Bluepoint
€44,99 Incl. btw
€37,18 Excl. btw
Beschikbaar
Dekselsteel Snelkookpan Vitavit Royal
€47,99 Incl. btw
€39,66 Excl. btw
Beschikbaar
Driepoot 22cm Fissler
€13,79 Incl. btw
€11,40 Excl. btw
Beschikbaar
Drukregelaar Euromatic Fissler
€54,99 Incl. btw
€45,45 Excl. btw
Beschikbaar
Drukregelaar Fissler Vitaquick
€22,49 Incl. btw
€18,59 Excl. btw
Beschikbaar

Het zal u niet verbazen dat een Duits pannenmerk alleen maar kwaliteit op de markt brengt. We hebben het hier natuurlijk over de Fissler pannen. Deze Fissler pannen zijn in veel verschillende soorten beschikbaar, waardoor het mogelijk is om uw gehele pannencollectie van dit merk te maken. Doet u dit, dan kiest u voor hoogwaardige pannen waar u de rest van uw leven mee zult kunnen werken. Bestel uw Fissler pannen gelijk, hier bij van ’t Ende, en ervaar het zelf!

Fissler pannenset

Houd u ervan om uit te pakken in de keuken, dan zult u als geen ander weten dat hier verschillende soorten pannen voor nodig zijn. De specialisten van Fissler begrijpen dit ook maar al te goed; de Fissler pannenset is de oplossing! Ook hiervan zijn er verschillende exemplaren, namelijk 4-, 5- of 6-delig. Doorgaans zitten er hier minstens meerdere formaten kookpannen en een steelpan in, maar ook dit verschilt per set.

Toch is de aankoop van een pannenset in plaats van losse Fissler pannen wel erg voordelig. Het verschil in de prijs is namelijk aanzienlijk: wanneer u alle Fissler pannen tegelijkertijd als pannenset aanschaft, gaat de prijs enorm omlaag en betaalt u slechts eenmalig de verzendkosten. Dit is overigens niet het enige voordeel aan de pannenset, aangezien u nu ook zeker weet dat u alle pannen heeft die u nodig heeft.

Welke Fissler pan kopen?

Voordat u een Fissler pan kopen gaat, is het belangrijk om uzelf af te vragen welke pannen u zoal nodig heeft. Dit geldt voor zowel de aankoop van een losse pan als van een gehele pannenset, aangezien hier dus ook verschillende pannen in te vinden zijn. Een simpele manier om deze vraag voor uzelf te beantwoorden, is door te kijken naar welke pannen u vaak gebruikt en welke pannen u nog vaak zou willen gebruiken. Zo wijst de Fissler snelkookpan zich bijvoorbeeld gelijk aan als u snel uw gerechten wil bereiden, maar is de kans ook groot dat één van de andere Fissler pannen beter bij uw wenst past.

Vervolgens is het ook goed om te kijken naar het formaat van uw pan. Waar u in een pannenset vaak verschillende formaten aangeboden krijgt, is dit anders als u een losse Fissler pan wil kopen. Gelukkig is het juiste formaat eenvoudig te vinden: voor hoe meer mensen u doorgaans kookt, hoe groter uw pan dient te zijn. Bij twijfel raden we altijd aan het grotere formaat te kiezen, omdat u zo zeker weet dat u nooit te weinig op tafel zet.

Fissler pannen bij van ’t Ende!

Heeft u de juiste Fissler pannen voor uw keukenwens gevonden? Bestel ze gelijk bij van ’t Ende! Net als Fissler zelf leggen wij de focus te allen tijde op kwaliteit. We zorgen er dus ook voor dat de Fissler pannen u zo snel mogelijk vinden. Heeft u in de tussentijd vragen, dan staan we altijd klaar voor u om deze te beantwoorden. Welk gerecht gaat u als eerste bereiden in uw nieuwe pannen?