Airfryer 5,7L WM-2312 AF PFAS-vrij
€109,00 Incl. btw
€90,08 Excl. btw
Beschikbaar
Blender 30000 toeren p/min WM-1807 HS
€229,95 Incl. btw
€190,04 Excl. btw
Beschikbaar
Contactgrill keramisch WM-2208 CG
€194,00 Incl. btw
€160,33 Excl. btw
Beschikbaar
Vacuümapparaat WM-2005 EC
€68,00 Incl. btw
€56,20 Excl. btw
Beschikbaar
Vacuümrol 20cmx6m set/2
€11,95 Incl. btw
€9,88 Excl. btw
Beschikbaar
Vacuümrol 28cmx6m set/2
€16,95 Incl. btw
€14,01 Excl. btw
Beschikbaar
Vacuümzak 15x25cm set/50
€8,95 Incl. btw
€7,40 Excl. btw
Beschikbaar
Vacuümzak 20x30cm set/50
€12,95 Incl. btw
€10,70 Excl. btw
Beschikbaar
Vacuümzak 28x40cm set/50
€20,95 Incl. btw
€17,31 Excl. btw
Beschikbaar

In de keuken wil u graag werken met de nieuwste snufjes. Enkel zo lukt het om de lekkerste recepten te realiseren! Een merk dat zich dit maar al te goed realiseert, is Wartmann. Wartmann is een Nederlands merk, dat niet alleen goed op de hoogte is van de nieuwste technieken in de keuken, maar ook graag kijkt naar duurzame oplossingen. Zo is de keuze voor de producten van Wartmann niet alleen een rijke toevoeging aan uw keuken, maar is het ook een stap in de juiste richting voor het milieu. Vindt u dit belangrijk, bestel uw Wartmann producten dan gelijk bij van ‘t Ende!

De Wartmann airfryer

Een populair product in ons assortiment van Wartmann, is de Wartmann airfryer. We hoeven u vast niet meer uit te leggen wat een airfryer doet, aangezien dit alternatief voor zowel de frituurpan als de oven nog altijd bezig is met een opmars door Nederland. Niet alleen is het gebruik van een airfryer positief voor het milieu, het maakt uw gerechten ook een stuk gezonder, aangezien u niet langer uw gerechten bereidt in vet.

Bent u op zoek naar een goede airfryer, dan is het niets minder dan logisch dat u bij de Wartmann airfryer XXL uitkomt. Deze airfryer van Wartmann is van alles voorzien wat je maar van een airfryer kunt verwachten. Naast het perfect bereiden van uw gerechten, is deze airfryer namelijk ook voorzien van een ingebouwde weegschaal, waardoor u nooit te veel klaarmaakt, en een keramische antiaanbaklaag, waardoor schoonmaken weinig moeite zult kosten. Enkel voordelen dus!

Verschillende Wartmann producten

Naast de airfryer zijn er ook nog vele andere Wartmann producten aan te wijzen in ons assortiment die u met verschillende taken kunnen helpen. We zetten ze op een rijtje!

  • Wartmann vacuüm sealer: wilt u bepaalde ingrediënten of maaltijden langdurig opbergen, dan is het belangrijk dat er geen lucht bij kan komen. Met een Wartmann vacumeermachine zorgt u hiervoor. In combinatie met de vacuümrollen of zakken die u ook bij ons kunt vinden, houdt u elke maaltijd een lange tijd goed.
  • Wartmann keukenmachine: bent u op zoek naar een machine die verschillende taken in uw keuken op zich kan nemen, dan is de keukenmachine van Wartmann hier geschikt voor. De machine blendt, chopt en snijdt, waardoor uw ingrediënten gelijk klaar voor gebruik zijn.
  • Wartmann grill: houdt u van panini’s of tosti’s? Met deze grill van Wartmann maakt u de lekkerste broodjes klaar. Zo bewijst u dat uw keuken niet alleen voor het diner is, maar dat ook de lunch zijn aandacht verdient!

Wartmann producten bestellen bij van ‘t Ende!

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de diversiteit van Wartmann, dan is het enkel logisch dat u de producten van dit merk bestelt bij van ‘t Ende! We proberen te allen tijde uw bestellingen zo snel mogelijk in huis te hebben, zodat uw keuken zo snel mogelijk compleet aanvoelt met de hulp van Wartmann. Welk gerecht gaat u het eerst bereiden?