Wie zijn dagelijkse routine thuis comfortabeler en gemakkelijker wil maken, vindt bij Van 't Ende precies wat hier voor nodig is. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige en praktische huishoudelijke producten van Leifheit, die elke huishoudelijke taak een stukje makkelijker maken. Met deze innovatieve producten zijn taken zoals strijken, schoonmaken en koken snel klaar, waardoor u meer tijd overhoudt voor wat echt telt in het leven. Bezoek Van 't Ende online of in de winkel en laat ons u helpen met onze expertise en uitstekende klantenservice.

Over Leifheit

Al meer dan 60 jaar staat Leifheit bekend om Duitse kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in huishoudelijke producten. Als een merk dat diep geworteld is in deze principes, streeft Leifheit ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk. Met de nieuwste technologieën en innovaties ontwikkelt Leifheit effectieve producten die de milieu-impact verminderen en de efficiëntie thuis verhogen. Wat ooit begon met een klein assortiment schoonmaakartikelen, is nu een uitgebreide collectie huishoudelijke benodigdheden die uw huis langdurig schoon en fris houden.

Leifheit assortiment

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van Leifheit producten voor elke hoek van uw huishouden. Dit zijn een aantal van hun categorieën:

Professionele schoonmaak

Leifheit denkt ook aan de professional. De Leifheit Professional collectie maakt het voor professionals gemakkelijk om grote ruimtes schoon te maken dankzij bijvorbeeld de handige reinigingskarren. Deze collectie bevat speciaal ontworpen schoonmaakproducten zoals inwassers, moppen en raamtrekkers, die perfect zijn voor professionele schoonmakers.

Click Systeem

Veel producten van Leifheit hebben het handige Click Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om verschillende producten met elkaar te combineren. Zo kan een telescoopsteel gekoppeld worden aan veel verschillende opzetkoppen, zoals vloermoppen, plumeaus, bezems of raamwissers. Het grote voordeel hiervan is dat u slechts één handgreep nodig heeft, wat uiteindelijk zowel geld als ruimte bespaart.

De was drogen

Bij ons vindt u de perfecte oplossing voor het drogen van de was, of u nu in een eenpersoonshuishouden woont of met een groot gezin. Wanddroogrekken van Leifheit zijn ruimtebesparend en passen perfect in elke ruimte. Voor wie veel wasgoed in een kleine ruimte wil drogen, biedt het stabiele Pegasus droogrek, de uitkomst. Grote stukken wasgoed zoals beddengoed of handdoeken zijn buiten op de innovatieve droogmolens van Leifheit snel droog. Het binnen en buiten drogen van uw was is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart ook nog eens op uw energierekening.

Slimme keuken

Ook voor koken en bakken heeft Leifheit een uitgebreide keuze aan keukenproducten. De hoogwaardige en praktische keukenproducten, zoals rollenhouders en keukenhulpjes, helpen uw keuken beter te organiseren.

Leifheit producten onderhouden

De mopkoppen en vloerwissers van Leifheit kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen. Volgens de wasvoorschriften zijn de meeste geschikt om op 60 graden te wassen. Door dit regelmatig te doen, blijven ze steeds hygiënisch schoon en zullen ze lang meegaan.

Bestel Leifheit bij Van ‘t Ende!

Leifheit producten bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Van ‘t Ende! U betaalt bij ons veilig achteraf, tot 14 dagen na de aankoop. Daarnaast ontvangt u bij ons gratis verzending op alle bestellingen boven € 60,-. Ook krijgt u 30 dagen bedenktijd. Bestellen kan online, maar u bent ook van harte welkom bij onze fysieke winkel in Den Ham. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag. Neem gerust contact op. Tot snel bij Van ‘t Ende!