Leifheit

Voor al ruim 60 jaar staat Leifheit bekend om haar producten van hoge kwaliteit en makkelijk gebruik in het huishouden. Daarnaast geniet u ook van meerdere jaren garantie bij aanschaf van deze producten. De artikelen zijn er om uw huishouden helemaal te organiseren en daarbij ook leuker te maken. Een echte toevoeging in elk huishouden dus!

Leifheit in uw eigen huis

Door het ontwikkelen van nieuwe producten die als doel hebben om het huishouden een stuk eenvoudiger te maken, heeft Leifheit een groot assortiment aan hoogwaardige huishoudartikelen. Deze producten zijn ontworpen voor optimale functionaliteit. Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan Leifheit artikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere droogrekken, vloerwissers, uitwring persen en andere praktische huishoudelijke artikelen. Wist u al dat we ook losse Leifheit onderdelen, zoals verschillende los verkrijgbare vloerwisser overtrekken in ons assortiment hebben? De vloerwissers en uitwring persen van Leifheit zijn de perfecte basis voor het professioneel reinigen van al uw vloeren.

Kwaliteit van Duitse bodem

Bij Leifheit staan innovatie en duurzaamheid in hoog vaandel. Het merk is ontstaan in Duitsland en is dan ook één van de wereldwijde marktleiders in huishoudartikelen. De artikelen zijn dan ook te vinden in huishoudens over de hele wereld. Het merk is begonnen met het aanbieden van een klein assortiment aan schoonmaakartikelen, dit is ondertussen uitgegroeid tot een waar huishoudartikelen paradijs. Omdat Leifheit vindt dat producten van goede kwaliteit moeten zijn en u er jaren plezier van moet hebben, zijn ze perfect voor het schoon en fris houden van uw huis.

Niet alleen zijn er producten om het huis mee schoon te houden, ook andere praktische dingen waarvan u dacht ze nooit nodig te hebben zijn te bestellen bij Van ’t Ende. Heeft u een hele collectie aan riemen in uw kast hangen en zitten deze altijd helemaal door de war? Dan is de Leifheit Riemenhouder Omega iets voor u, zo heeft u uw riemen altijd netjes gesorteerd. Wanneer pruimen uw favoriete snack zijn, dan hoeft u geen moeite meer te doen om te pit eruit te halen? De Leifheit Pruimenontpitter Automatisch helpt u hier graag een handje bij. Kijk gerust in het assortiment voor de verschillende producten.

Hulpjes in de keuken

Om een slimme keuken in uw huishouden te creëren, heeft Leifheit ook een collectie met keuken artikelen ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om zo gemakkelijk en gezellig samen met uw gezin te koken en te bakken. Met behulp van het mooie keukengerei kan u uw kookcreaties met trots serveren. Voor tijdens het bakken kan u uw taarten en cakes versieren met een goede slagroom- en garneerspuit of een wegwerp spuitzak met verschillende opzetstukken. Koken en bakken in de keuken is met Leifheit zo altijd een feestje!

Bestel uw Leifheit huishoudartikelen bij Van ’t Ende

Bij Firma van ’t Ende bieden wij een groot assortiment van Leifheit huishoudartikelen aan. Zo heeft u altijd de beste Leifheit aanbieding! Wanneer u uw Leifheit producten voor 14:00 uur bestelt, en deze op voorraad zijn, ontvangt u ze morgen al in huis. Een moderne webshop met ouderwetse service!

Bekijk ook onze andere strijk en schoonmaakartikelen!