Elektrische voetenzak 30x30x23cm grijs
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Friteuse 2,5 Liter zwart/RVS
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Friteuse koude zone 3L 2200W RVS
€36,99 Incl. btw
€30,57 Excl. btw
Beschikbaar
Friteuse koude zone 3L 2200W zwart
€36,99 Incl. btw
€30,57 Excl. btw
Beschikbaar

Soms is het fijn dat u alles op één plek kunt vinden. Bij van ‘t Ende bent u dit natuurlijk al gewend, maar door te kiezen voor een supermerk als Inventum gaat u hiermee nog één stapje verder. Inventum heeft namelijk een erg uitgebreid assortiment, waarin veel verschillende producten worden aangeboden. Bij van ‘t Ende kunnen we dit alleen maar beamen, wat betekent dat u veel verschillende producten van Inventum terug kunt vinden in ons assortiment. Plaats uw bestelling direct en ervaar waarom wij zo’n fan van Inventum zijn!

Over Inventum

Voordat u met Inventum in zee gaat, is het fijn om wat meer over dit merk te weten te komen, zodat u weet waar u precies mee te maken krijgt. Deze totaalaanbieder van huishoudelijke producten is een oude rot in het vak en werd al in 1908 opgericht. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een alleskunner op het gebied van huishoudelijke producten: hun producten rijken van de Inventum melkopschuimer tot de Inventum oven. Nu, 115 jaar later, staat Inventum nog altijd bekend om waar ze in de vroege 20e eeuw ook al om bekend stonden: kwaliteit. En dat op veel verschillende aspecten.

Verschillende Inventum producten

Om u een idee te geven van de brede diversiteit aan producten die Inventum maakt, geven we u een overzicht van producten die u in ons assortiment kunt vinden van dit supermerk.

  • Inventum airfryer: op zoek naar een duurzame oplossing voor uw frituurpan? Een airfryer gebruikt geen vetten en stoot minder uit, waardoor u uw maaltijden groener bereidt!
  • Inventum elektrische deken: wordt u ‘s ochtends vaak wakker met stijve spieren? De warmte van een elektrische deken helpt uw spieren te ontspannen waardoor u weer als vanouds wakker wordt.
  • Inventum koelkast en vriezer: producten gekoeld opslaan? Dan kan een goede koelkast natuurlijk niet uit uw keuken ontbreken! Mag het nog een paar graden kouder, dan is een Inventum vriezer ook een goede optie!

Drie producten die compleet een andere functie invullen, maar ook allemaal producten die uw huishouden aanvullen met hun vanzelfsprekende kwaliteit. Oftewel, kiezen voor Inventum is een slimme keuze!

Inventum producten bestellen bij van ‘t Ende!

Misschien bent u een beetje overweldigd door de kwantiteit die Inventum u weet te bieden en weet u niet helemaal wat u precies nodig heeft in uw huishouden. Als u zich hierin herkent, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met één van onze specialisten. Zij weten als geen ander waarmee elk product u kan helpen en adviseren u graag over welke aankopen slim zijn om te doen voor u.

Heeft u de keuze weten te maken, dan is uw bestelling plaatsen bij van ‘t Ende het enige juiste vervolg! We doen er alles aan om uw Inventum producten zo snel mogelijk bij u thuis te leveren, zodat u hier direct van kunt genieten. Plaats uw bestelling gelijk en ervaar de kwaliteit van Inventum in uw huishouden!