Aardappelstomer / groentestomer 18cm
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Afdichtingsring 18cm Praktika Plus
€12,90 Incl. btw
€10,66 Excl. btw
Beschikbaar
Afdichtingsring 22cm Mistral Premium
€19,90 Incl. btw
€16,45 Excl. btw
Beschikbaar
Afdichtingsring 22cm Praktika Plus
€17,99 Incl. btw
€14,87 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan rechthoekig met glas deksel
€89,99 Incl. btw
€74,37 Excl. btw
Beschikbaar
Dekselknop voor glasdeksel kunststof
€3,90 Incl. btw
€3,22 Excl. btw
Beschikbaar
Dekselknop voor glasdeksel RVS
€5,90 Incl. btw
€4,88 Excl. btw
Niet beschikbaar
Glasdeksel 16cm Galant
€12,90 Incl. btw
€10,66 Excl. btw
Beschikbaar
Glasdeksel 20cm Galant
€14,90 Incl. btw
€12,31 Excl. btw
Beschikbaar
Glasdeksel 24cm Galant
€17,90 Incl. btw
€14,79 Excl. btw
Beschikbaar
Glasdeksel 28cm Galant
€20,90 Incl. btw
€17,27 Excl. btw
Beschikbaar
Glasdeksel 32cm Galant
€24,90 Incl. btw
€20,58 Excl. btw
Beschikbaar

Houdt u van de typische keuken met aardappelen en groenten? Dan kan een Elo kookpan niet uit uw keuken ontbreken! Met de Elo kookpan is het eenvoudig om gerechten als aardappelen en groenten lekker gaar te maken. Daarnaast komt de Elo kookpan in verschillende formaten voor, waardoor er voor eenieder wat is. Neemt u gelijk een kijkje in ons assortiment en kom erachter wat de Elo kookpan zoal voor u kan betekenen!

Elo kookpan voor gas en inductie

Tegenwoordig is niet elke keuken meer hetzelfde. Vooral het fornuis verschilt enorm: sommigen koken op gas, maar steeds meer mensen maken de oversteek naar inductie. In sommige gevallen betekent dit dat je een complete nieuwe pannencollectie moet aanschaffen, maar met de Elo kookpan hoeft dit niet. Deze werken namelijk op zowel gas als inductie. Dit betekent dat de Elo kookpannen een aankoop voor de toekomst zijn, aangezien u er alle kanten nog mee op kan.

De lekkerste gerechten!

We benoemden eerder al de klassieke aardappelen en groenten die u in de kookpan kunt bereiden, maar we willen de Elo kookpan niet onder verkopen. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen dit, dus als u een beetje van experimenteren in de keuken houdt, is dit nog steeds de perfecte pan voor u!

Iets dat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat de Elo kookpan ook gebruikt kan worden om pasta in te koken. Aangezien hier ook sprake is van iets dat gekookt moet worden in water, is er niets meer dat u nodig heeft. Een ander leuk gerecht om eens uit te proberen met de kookpan is pulled chicken. Hiervoor dient u de kip eerst te koken, waarna u hem uit elkaar kunt trekken (pullen) en op een broodje kunt doen met barbecue saus. Heerlijk!

Welke Elo kookpan voor mij?

In ons ruime assortiment is de Elo kookpan goed vertegenwoordigd. Dit betekent dat er voor iedereen de juiste pan is, maar deze kan wellicht lastig te vinden zijn. We helpen u graag de juiste pan voor uw situatie te vinden. Eerst raden we u aan af te vragen voor hoeveel mensen u verwacht te koken. Dit heeft namelijk invloed op het formaat van de pan en daarmee ook op de kosten. Vervolgens moet u de keuze maken tussen het Citrin- en het Achat-model. Hiervan is de laatste over het algemeen net iets beter, maar is het prijskaartje ook hoger. Het is dus aan u hoeveel u voor de Elo kookpan over heeft, maar realiseer u goed dat het een aankoop voor het leven is.

Elo kookpan kopen bij van ’t Ende!

Hier bij van ’t Ende vindt u de Elo kookpan in veelvoud. Heeft u uw keuze kunnen maken, dan is de Elo kookpan bij ons kopen een logisch besluit! We doen er alles aan de kookpan zo snel mogelijk bij u in huis te hebben. In de tussentijd raden we u aan alvast een paar lekkere gerechten te bedenken, zodat u de Elo kookpan gelijk kunt gebruiken zodra deze bij u geleverd is. Bon appetit!