Espressokoker AIDA 10-kops

79,99 Incl. btw€66,11 Excl. btw Op voorraad
  • Veilig achteraf betalen, tot 14 dagen na aankoop
  • Gratis verzending vanaf €60,=
  • Eenvoudig retour, 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen in onze winkel in Den Ham is mogelijk
  • Meer dan 8.000 producten
  • Vragen? Onze klantenservice helpt u graag

Specificaties

Merk:
Cilio
Artikelnummer:
342246
EAN:
4017166342246
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-3 werkdagen

Informatie

Espressokoker AIDA 10-kops

Deze cafetiere van uit de lijn AIDA van het merk Cilio is geschikt voor 10 espresso kopjes. Deze cafetiere maakt koffiezetten op de italiaanse wijze mogelijk.

Deze cafetiere is geschikt voor inductie, echter doordat de bodem een diameter heeft van slechts 12cm is de kans aanwezig dat de panherkening van uw kookplaat de espressokoker niet oppikt.

aanwezig dat de panherkening van uw kookplaat de espressokoker niet oppikt.

Instructies voor Cilio espressokoker

  1. Schroef de espressokoker los door de bovenste en onderste delen op het lichaam vast te houden en tegen de klok in te draaien. Haal het trechterinzetstuk eruit.
  2. Vul de voet van de espressomachine met water tot net onder het veiligheidsventiel. Het veiligheidsventiel mag niet onder water staan.
  3. Vervang het trechterinzetstuk. Vul het met espressokoffiepoeder en strijk de vulling glad. Druk niet hard op het poeder!
  4. Schroef de bovenste en onderste delen weer aan elkaar door beide delen bij het lichaam vast te houden en met de klok mee te draaien. Zorg ervoor dat de zeef en de afdichtring correct zijn geplaatst.
  5. Plaats het espressoapparaat op de warmtebron en verwarm hem. Wij raden aan om de espresso op een niet te hoge temperatuur te koken om overkoken te voorkomen en om de kookplaat te beschermen. De espressokoffie stijgt met een lichte stoomontwikkeling en een zacht borrelend geluid in de bovenste container. Haal de kachel onmiddellijk van de warmtebron zodra dit geluid stopt om overhitting te voorkomen.
  6. Wij raden aan om de espresso vóór het schenken kort met een lepel te roeren.
  7. U kunt uw espresso het beste serveren in voorverwarmde kopjes