opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 62
€ 331
Merken
Model
Voorraad

  Prachtig zilverwit Sola cassette van hoogwaardig edelstaal

  Met een Sola bestekset kunt u goed voor de dag komen. Sola bestek is zilverwit van kleur en staat prachtig op een chic gedekte tafel. De vorken, messen en lepels zijn gemaakt van kwalitatief sterk edelstaal. Voor de echte zware kwaliteit moet u bestek van 18/10 chroom nikkelstaal hebben. Op deze cassettes zit levenslange garantie. Met een Sola bestekset kunt u tafel dekken voor 6 of 12 personen. De cassette bevat naast tafelmessen, tafelvorken en tafellepels ook dessertmessen en serveerlepels. Vanwege het moderne, minimalistische design past het bestek van Sola op iedere eettafel. Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor cassettes van onder meer de Constance of Bali serie.

  Artikel 1 tot 40 (van de 52 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 52 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Voor ieder wat wils

  Bij Van ’t Ende vindt u verschillende series van het hoogwaardige bestek van Sola, dus u zult altijd iets vinden dat op uw tafel past. Zo verkopen wij besteksets van de zeer populaire Constance serie. Deze serie is vooral erg populair bij starters, vanwege de moderne, simpele vormgeving en de scherpe prijs. Naast besteksets van onder andere de Constance of Donau serie van Sola, kunt u bij Van ’t Ende ook terecht voor los bestek van diverse series als Palermo of Durban. Dus wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk een deel van uw Sola bestekset heeft weggegooid, wees dan niet getreurd, want bij ons kunt u gemakkelijk losse stukken bestellen uit diverse series.

  Geschikt voor in de vaatwasser

  Sola bestek is vaatwasmachine bestendig. Wrijf het bestek wel even af met een doek om de vlekjes die het spoelwater achterlaat netjes te verwijderen. Heeft u per ongeluk een vork of lepel met het vuilnis mee weggegooid? Niet getreurd, bij van 't Ende verkopen we Sola bestek niet alleen in cassettes, maar ook los! Onder andere uit de series Lotus, Durban, Palermo en Donau.

  Andere merken

  In zowel onze winkel als webshop kunt u terecht voor bestek van diverse hoogstaande merken. Naast los bestek verkopen wij ook cassettes en andere sets met bestek, voor ieder wat wils dus. Bovendien, vindt u bij ons messen, vorken en lepels in een zeer uiteenlopende prijsklasse. Wij verkopen merken als Keltum, Sola, Gero en Yong, maar ook Excellent Houseware, Silit en Rosti Mepal.

  Sola besteksets bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan bestek bij van ’t Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service