opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Sunware

Stevige Sunware boodschappenkrat in alle maten

Een boodschappentas is vaak net iets te klein en niet stevig genoeg voor al uw inkopen. Bestel daarom een Sunwareboodschappenkrat. De kratten zijn compact op te vouwen en dus gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Natuurlijk kunt u de stevige Sunware boodschappenkratten ook gebruiken om gereedschap in op te bergen, op de camping, boot of op het sportveld voor ballen en bidons.

Als u uw Sunware boodschappenkrat bestelt bij van ’t Ende heeft u ruim de keus uit verschillende kleuren en modellen. Neem bijvoorbeeld het boodschappenkratje met een extra hengsel, zodat u deze krat ook met één hand kunt dragen. U heeft uw Sunware boodschappenkratjes vaak al de volgende dag in huis, als u uw bestelling plaatst voor 14.00 uur.

Korte levertijden, echte kwaliteitsproducten

De ruim 2000 producten in onze online huishoudwinkel zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook levert van 't Ende alleen producten van hoge kwaliteit, zoals de boodschappenkratten van het merk Sunware, en bent u bij ons verzekerd van een ouderwets goede service.

Artikel 1 tot 40 (van de 53 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 53 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles