Afvalemmer Sort & Go 3 liter Grey
€18,95 Incl. btw
€15,66 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbakje Sort & Go 3 liter Mint
€18,95 Incl. btw
€15,66 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalemmer Sort & Go 12 liter Grey
€27,99 Incl. btw
€23,13 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalemmer Sort & Go 6 liter Grey
€25,50 Incl. btw
€21,07 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalemmer Sort & Go 2 x 16 liter Jade Green & Dark Grey
€87,00 Incl. btw
€71,90 Excl. btw
Niet beschikbaar
Afvalemmer Sort & Go 2 x 12 liter Jade Green & Dark Grey
€74,00 Incl. btw
€61,16 Excl. btw
Niet beschikbaar
Afvalemmer Sort & Go 16 liter Grey
€35,95 Incl. btw
€29,71 Excl. btw
Beschikbaar
Inbouwafvalbak 3x 10ltr Wesco
€95,00 Incl. btw
€78,51 Excl. btw
Beschikbaar
Inbouwafvalbak 2x 16ltr Wesco
€94,95 Incl. btw
€78,47 Excl. btw
Beschikbaar
Inbouwafvalbak 2x 15L Wesco
€74,99 Incl. btw
€61,98 Excl. btw
Niet beschikbaar

Kunststof afvalbakken

Bij van 't Ende vindt u zowel in onze winkel als online een ruim aanbod aan vuilnisbakken. Wij verkopen onder meer de populaire Touch Bins van Brabantia en hippe retro afvalbakken van Wesco en Rixx. Bent u opzoek naar een afvalbak die iets minder in het oog springt? Dan is een kunststof afvalbak een goede keuze voor u. Ook voor kunststof inbouw afvalemmers bent u bij van 't Ende aan het juiste adres

Brabantia Sort & Go

Brabantia Sort & Go is perfect voor mensen die opzoek zijn naar afvalbakjes die het gemakkelijk thuis scheiden van afval stimuleren. De Brabantia Sort & Go afvalbakken zijn bij van 't Ende te krijgen in de maten 6 liter, 12 liter en 16 liter. Alle bakjes zijn voorzien van een deksel en hengsel waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien, zijn de Brabantia Sort & Go afvalbakjes zeer geschikt voor inbouw, doordat de bakjes aan de wand van een kastje bevestigd kunnen worden.

Andere inbouwsystemen

Naast de Brabantia Sort & Go afvalbakken die gemakkelijk in uw keukenkastje te bevestigen zijn, verkopen wij ook inbouwsystemen van andere merken, onder meer van het merk Wesco, dit Duitse merk maakt al ruim 150 jaar functionele producten voor in huis. Het voordeel van een praktische Wesco inbouw afvalemmer is onder meer dat het ruimte bespaart, daarnaast is het afval niet in het zicht, omdat het inbouwsysteem in uw keukenkastje zit.

Brabantia vuilniszakken

Van 't Ende verkoopt ook de Perfect Fit Bags afvalzakken van Brabantia. De afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 3 tot en met 60 liter, en passen perfect in iedere pedaalemmer of afvalverzamelaar van Brabantia. De vuilnisbakzakken van Brabantia hebben verschillende letters voor verschillende maten, u vindt deze letters in het deksel van uw Brabantia afvalbak. De afvalzakken hebben een trekband sluiting waardoor u de afvalzakken ook gemakkelijk en hygiënisch kunt sluiten. Bovendien verkopen wij ook de biologisch afbreekbare afvalzak van Brabantia, handig voor in de compostbak.

Uw inbouw afvalbakken bestelt u bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan kunststof vuilnisbakken van diverse merken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service