Emmer email wit inhoud 10 liter
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Prullenbak metaal zilver
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Prullenmand 19L metaal zwart
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar

Retro afvalbakken

Bij van 't Ende hebben wij zowel in onze webshop als winkel een uitgebreid aanbod aan afvalbakken van diverse merken als Curver, Hailo en Wesco. Bovendien, koopt u bij ons de praktische Touch Bin vuilnisbakken van Brabantia. Op zoek naar een retro vuilnisbak? Bij van 't Ende hebben wij een ruim assortiment aan vuilnisbakken met een retro uitstraling, zowel voor in uw keuken als in de badkamer. Neem een kijkje in onze webshop voor ons complete aanbod aan afvalbakken.

Wesco

Wesco is een merk dat al gedurende lange tijd onder meer afvalbakken verkoopt van zeer goede kwaliteit. Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid aanbod aan vuilnisbakken van het merk. Naast dat u bij ons terecht kunt voor strakke en moderne Wesco afvalbakken, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor retro Wesco vuilnisbakken, een ware eyecatcher in uw keuken of op andere plekken in het huis. Neem nu de Wesco Baseboy, deze vuilnisbak heeft een prachtige matte kleur en is geïnspireerd op de stijl van de jaren 50.

Rixx

Naast dat het merk Wesco een leuk aanbod aan retro vuilnisbakken heeft, is er ook bij het aanbod van het merk Rixx keuze uit een aantal leuke retro modellen. De 30 liter pedaalemmers van Rixx in verschillende kleuren, namelijk rood, wit en rvs, zijn een absolute blikvanger in uw interieur en staan goed in zowel een landelijke als moderne keuken.

Verschillende maten

Bij van 't Ende heeft u keuze aan een ruim aanbod aan vintage afvalbakken voor in uw keuken, onder meer van merken als Wesco en Rixx. Bovendien, koopt u bij ons pedaalemmers en andere kleine modellen retro vuilnisbakken, zeer praktisch voor in uw badkamer of toilet. Retro pedaalemmertjes koopt u bij ons al met een inhoud van 3 liter. Neem een kijkje in onze webshop voor alle maten en uitvoeringen in onze assortiment retro afvalemmers.

Uw nieuwe afvalbak bestelt u bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan vuilnisbakken van diverse merken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service