opc_loader
Wegens coronabesmettingen binnen ons bedrijf, werken wij momenteel met een lage bezetting. Uw pakket zal later worden verstuurd dan aangegeven bij het plaatsen van de order en eventuele mails zullen later worden beantwoord dan u van ons gewent bent.
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 4
€ 142
Merken

Droogrekken voor aan de muur, aan de deur of de radiator, u vindt ze bij van ’t Ende

Wij bieden u een ruim assortiment droogrekken van de beste merken voor de laagste prijs.

Artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 29 (van de 29 artikelen). Resultaat:1

Wanddroogrekken koopt u natuurlijk bij van ’t Ende

Bent u op zoek naar het geschikte droogrek voor bij u aan de muur, dan bent u bij van ’t Ende aan het goede adres. Wij bieden meerdere merken wanddroogrekken aan zoals Artweger en Brabantia. De Artweger wanddroogrekken zijn door middel van schroeven aan de muur te bevestigen, en zijn in meerdere maten verkrijgbaar: 4,9; 5; 6,7 en 8,5 meter drooglengte. Naast de wanddroogrekken van Artweger bieden wij ook nog de Brabantia Wallfix aan. De Wallfix moet u zien als de vervanging voor een droogmolen als u niet over de ruimte beschikt om een droogmolen neer te zetten, de Wallfix moet eveneens door middel van schroeven aan de muur worden bevestigd. De Wallfix heeft een drooglengte van 24 meter en is verkrijgbaar met en zonder opbergbox, de opbergbox is ook nog los te verkrijgen.

Ook voor een droogrek aan de deur gaat u naar van ’t Ende

van ’t Ende biedt meerdere soorten droogrekken voor aan de deur en de radiator. De droogrekken zijn bedoeld voor een kleine was of om bijvoorbeeld uw kleding voor de volgende dag alvast aan op te hangen. Wij bieden droogrekken uit één deel, en ook meerdere inklapbare droogrekken zodat u, wanneer u het droogrek niet gebruikt er geen last van ondervindt.