opc_loader

Cookiemelding

Vantende.nl maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Ik begrijp het" gaat u akkoord. Via deze melding willen wij benadrukken goed om te gaan met uw persoonsgegevens, en deze nooit door te spelen aan derden. Voor meer informatie zie onze voorwaarden.

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 119
Merken

Leifheit uitwringpers met vloerwisser en wisdoekjes

Met een Leifheit uitwringpers hoeft u tijdens het dweilen niet meer met uw handen in het vuile water. U haalt het vloerwisserovertrek met een klik los van de voet. Dan legt u het wisdoek in de Leifheit mopdoekpers en met een druk van de voet wringt u het wisdoek uit. Zo gemakkelijk kan het zijn, en dat zonder enige krachtinspanning. Als u uw Leifheit uitwringpers bestelt bij van 't Ende, heeft u uw bestelling vaak al de volgende dag in huis.

Naast de ingenieuze uitwringpers kunt u bij van ’t Ende ook terecht voor de Leifheit vloerwisser met een bewegend 360°-draaischarnier, vloerwisserovertrekjes en vochtige vloerdoekjes. We hebben vochtige vloerdoekjes voor alle typen vloeren, van geoliede parketvloeren tot laminaat. In ons assortiment vindt u eveneens Leifheit schoonmaakmiddelen om de vloer extra te laten glanzen.

Bestellen bij van ’t Ende

Als u uw Leifheit uitwringpers of vloerwisserovertrekken bestelt bij van ’t Ende, bent u verzekerd van korte levertijden en een ouderwetse service en kwaliteit:

  • Ruim 2000 producten direct uit voorraad leverbaar.
  • Leifheit uitwringpers voor 14.00 uur besteld? Morgen in huis.
  • Ruim de keus uit allerhande schoonmaakmiddelen en -producten.
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1