opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Tiptoi

NU 20% korting op alle losse Tiptoi dieren!

tiptoi® - De slimste stift ter wereld brengt leren tot leven


Leren was nog nooit zo levendig en leuk als met tiptoi®, het interactieve leersysteem van Ravensburger! De unieke stift voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan een complete serie tiptoi® producten: Tipt een kind op de tiptoi® boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven.

Dan vertelt de slimme stift avontuurlijke verhalen vol wetenswaardigheden, laat hij levensechte stemmen en geluiden horen, stelt hij vragen of neemt hij je mee door spannende raadsels en zoekspellen.Zo levendig was leren nog nooit!
En ook niet zo veelzijdig. De intelligente elektronica in de stift zorgt keer op keer voor nieuwe verrassingen en afwisselende informatie. De ene keer verandert de tiptoi® in een verhalenverteller, of in een spelleider, en een andere keer vertelt hij vier- tot zesjarigen wat ze willen weten of hij stelt ze vragen en controleert de antwoorden.

 

Zo weten de kinderen altijd of ze het goed of fout hadden en leren zo bij iedere tip met de tiptoi®. En als de kinderen een keer geen zin hebben om te leren? Dan leren ze alsnog: Met fascinerende spellen leren ze vol plezier en motivatie. En de ouders? Die zijn verbaasd! Omdat de stift zo speels en gemakkelijk aanzet tot leren en zo eenvoudig te bedienen is dat de kinderen geheel zelfstandig de tiptoi®spellen, boeken en puzzels kunnen ontdekken.