opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Speelgoed & Hobby

Opzoek naar speelgoed of de leukst gezinsspelletjes? Bij van ’t Ende vindt u het! Naast ons uitgebreide assortiment aan online huishoudartikelen bieden wij ook veel verschillende soorten speelgoed en spelletjes aan. Wij verkopen goedkoop speelgoed voor verschillende leeftijdscategorieën en van merken als Playmobil en Lego. Neem dus een kijkje in onze webshop en koop het leukste speelgoed online!

Groot speelgoed

Naast klein speelgoed van bijvoorbeeld Lego Technic verkopen wij ook groot speelgoed, als keukens en werkbanken.

De levensgrote speelkeuken van Miele genaamd Gourmet Deluxe is voorzien van accessoires en maakt zelfs geluid. Naast een levensgrote speelgoedkeuken verkopen wij ook de populaire werkbank van Bosch, voorzien van allerlei leuke accessoires en bovendien geschikt voor in de woon- of slaapkamer.

Disney Frozen

Disney is al generaties lang zeer populair bij kinderen en hierdoor is ook het speelgoed van Disney geliefd. Bij van ’t Ende vindt u Disney speelgoed, onder meer van het populaire Frozen. Wij hebben bijvoorbeeld een Frozen broodtrommel en drinkbeker van Rosti Mepal perfect om mee te nemen naar school. Hiernaast verkopen wij Frozen puzzels, Frozen memory, Frozen pennen, Frozen poppen en nog veel meer leuke Frozen producten.

Puzzels en spellen

Een spelletje spelen met de hele familie? Dan bent u bij van ’t Ende aan het juiste adres, wij verkopen namelijk de leukste gezinsspellen voor jong en oud. Zo verkopen wij bijvoorbeeld het populaire spel 30 Seconds, maar ook Regenwormen en Knorbal. Naast deze nieuwere spellen hebben wij ook klassiekers als Monopoly en Rummikub in onze collectie.

Bovendien vindt u zowel online als in onze winkel een groot aanbod aan puzzels voor jong en oud. Wij verkopen diverse Disney en nijntje puzzels voor de jongsten en XXL puzzels van Ravensburger voor volwassenen. Ook verkopen wij Ravensburger’s populaire 3D puzzels van onder meer de Eiffeltoren en The Statue of Liberty.

Het leukste speelgoed bij van ’t Ende
  • Ruime keuze aan het allerleukste speelgoed
  • Voor 14:00 uur besteld, mits op voorraad, morgen in huis!
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service