opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Siaki

Siaki

Op onze website vind je alles van de Siaki collection. In de collectie vind je allerlei producten van de Siaki collection, zoals mokken, borden en ander servies. Het servies van de Siaki collection heeft allerlei mooie patronen en is van hoge kwaliteit. .

Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1

Een serviesset

Naast losse artikelen kun je van de Siaki collection ook allerlei serviessets kopen. Op deze manier kun je je tafel iedere dag weer dekken met het mooiste servies. Het servies van de Siaki collection heeft onregelmatige vormen, wat het servies erg uniek en authentiek maakt.

Kopjes voor koffie en thee

Ook voor de koffie en de thee vind je binnen de Siaki collection verschillende kopjes met een uniek ontwerp. Wil je je gasten verrassen met prachtig en degelijk servies, kijk dan eens naar kopjes uit de Siaki collection, zoals bijvoorbeeld de kopjes uit de siaki kopjes en beker collection.

Een uniek ontwerp

Zowel de borden als de kopjes uit de Siaki collection zijn een ware aanvullen op je bestaande servies. Het authentieke ontwerp en de veelzijdige patronen maken dit servies van hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor de siaki kopjes en beker collection.