opc_loader
i.v.m. drukte door de feestdagen, is het mogelijk dat levering van uw order en beantwoording van vragen 2 à 3 dagen later plaatsvindt dan aangegeven!
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 8
€ 14
Merken

Boodschappenkrat

Ruim aanbod vouwkratten bij Van ’t Ende

Bent u opzoek naar een praktisch vouwkrat voor het opbergen van uw spullen of om te gebruiken voor het vervoeren van uw boodschappen? Dan vindt u deze bij Van ’t Ende. U vindt bij ons vouwkratten in verschillende maten (24-46 liter) en verschillende kleuren. Onze opbergkratten zijn makkelijk in te vouwen, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor vouwkratten met versteviging, de Heavy Duty vouwkratten. De Heavy Duty vouwkratten zijn nog sterker en kunnen daardoor nog meer gewicht dragen. De Heavy Duty is te verkrijgen in zwart of grijs en is zeer geschikt voor professioneel gebruik door bijvoorbeeld schilders of stukadoors.

 

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Handige boodschappenkratten van Sunware

Naast dat onze vouwkratten handig zijn voor het praktisch opbergen van spullen, kunt u ze ook gebruiken voor het vervoeren van uw boodschappen. Behalve de originele vouwkratten, vindt u bij Van ’t Ende ook speciale boodschappenkratten. Het Square vouwkrat van Sunware is voorzien van een handig hengsel, zodat u het krat zonder problemen kunt dragen. Naast dat dit krat uitermate geschikt is voor het vervoeren van boodschappen, is dit handige krat natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken.

 

Bestel nu uw vouwkrat bij Van ’t Ende

  • Uitgebreid aanbod vouwkratten
  • Vandaag voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling, mits op voorraad, morgen al in huis
  • Moderne webshop, met ouderwets goede service