opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Hoogwaardig Sola bestek koopt u bij Van ’t Ende

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan los bestek en diverse besteksets van het merk Sola. Dit merk uit Zeist staat bekend om haar stijlvolle en kwalitatief hoogstaande bestekseries. Sola heeft al tientallen diverse series op de markt gebracht, zoals de populaire Donau serie, maar ook sets van series als Constance en Florence. Sola’s bestek is gemaakt van prachtig zilverwit staal en te verkrijgen in zowel 18/0 als 18/10.

Stijlvol Lotus bestek

De Sola Lotus serie, is geïnspireerd op de ronde vormen van de lotusbloem, vandaar ook de naam van de serie. Het moderne Lotusbestek is bij Van ’t Ende los te verkrijgen, dus geen zorgen als u per ongeluk een taartlepel of keukenmes met het vuilnis mee heeft gegooid. Bovendien is het Lotus bestek zeer geliefd vanwege haar unieke design, de handvaten van de Lotus messen zijn namelijk een kwartslag gedraaid, wat het bestek haar moderne twist geeft. Door het moderne, stijlvolle design en de subtiliteit van het Lotus bestek, staan de stukken uit deze serie mooi op iedere eettafel.

Vaatwasserbestendig bestek

Naast het prachtige design is het Lotus bestek ook nog eens gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Al het bestek uit de Lotus serie zijn namelijk gemaakt van 18/10 zilverwit staal. Hierdoor is het bestek makkelijk schoon te houden en kunt u het ook gewoon in de vaatwasser stoppen!

Uw Lotus bestek en andere series bestelt u bij Van ’t Ende

  • Het populaire Sola Lotus bestek, vindt u bij Van ’t Ende
  • Vandaag voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling, mits op voorraad, morgen al in huis
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!