opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Ravensburger Tiptoi interactieve en leerzaam speelgoed

Bij van 't Ende kunt u ook terecht voor de interactieve Ravensburger Tiptoi® boeken, spellen, puzzels en speelfiguren. Leren was nog nooit zo levendig en leuk als met de Ravensburger Tiptoi® stift! Tipt uw kind met deze unieke stift op de boeken, spellen, puzzels of speelfiguren, dan komen ze echt tot leven. Met geluiden, liedjes, verhalen en spelletjes krijgt uw kind op speelse wijze basiskennis over verschillende onderwerpen voorgeschoteld.

De boeken, spellen, puzzels en speelfiguren van Ravensburger Tiptoi® zijn geschikt voor kinderen van vier tot zes jaar oud. De intelligente elektronica in de stift vertelt avontuurlijke verhalen vol leuke weetjes. Dan weer stelt de Ravensburger Tiptoi® stift vragen en controleert de antwoorden. Of hij verandert in een spelleider en neemt uw kinderen mee door spannende raadsels en zoekspellen.

Snel online Ravensburger Tiptoi bestellen

  • Ruim 4000 producten direct uit voorraad leverbaar.
  • Puzzels en spelletjes voor 14:00 uur besteld? Morgen in huis.
  • Voor ouderwetse service én online gemak: van 't Ende.