opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Leifheit

Leifheit huishoudartikelen bij Van ’t Ende

Leifheit staat al 55 jaar bekend om haar producten van hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Leifheit huishoudartikelen zijn simpel qua ontwerp maar zeer degelijk en kortweg gericht op functionaliteit. Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan de kwalitatief hoogstaande Leifheit artikelen. U vindt bij ons onder andere droogrekken, vloerwissers, uitwringpersen en andere praktische huishoudelijke artikelen, zoals diverse los verkrijgbare vloerwisserovertrekken en vervangingswissers voor verschillende soorten ondergronden. De vloerwissers en uitwringpersen van Leifheit zijn de perfecte basis voor het professioneel reinigen van al uw vloeren.

 

 

Kwaliteit van Duitse bodem

Bij Leifheit staan innovatie en duurzaamheid in hoog vaandel. Leifheit is dan ook een van de marktleiders op de wereldmarkt voor huishoudartikelen en aan te treffen in vele huishoudens over de hele wereld. Het merk begon met een klein assortiment aan schoonmaakartikelen, maar heeft inmiddels een ruim aanbod aan diverse huishoudelijke artikelen op de markt en is bij velen een absolute favoriet. Producten van Leifheit zijn vanwege hun lange levensduur en functionaliteit perfect voor het schoon en fris houden van uw hele huis.

 

Dweilen met Leifheit

Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor diverse Leifheit dweilen, vloerwissers en los te verkrijgen vervangingswissers. Daarnaast vindt u in onze webshop vloerwissersets, inclusief een handige uitwringpers. Leifheit is gespecialiseerd in het maken van producten voor vloerreiniging en in ons assortiment vindt u onder meer vloerwissersovertrekken geschikt voor verschillende ondergronden als parket of steen. Maar ook voor een allrounder als de Picobello XL die geschikt is voor alle vloeren bent u bij ons aan het goede adres. Dus wat u ook zoekt om uw vloer perfect schoon te krijgen, Leifheit biedt de kwaliteit die u zoekt!

 

Bestel uw Leifheit huishoudartikelen bij Van ’t Ende

  • Groot assortiment Leifheit huishoudartikelen.
  • Bestel uw Leifheit producten voor 14.00 uur en ontvang ze, mits op voorraad, morgen al in huis.
  • Een moderne webshop met ouderwetse service.