opc_loader
i.v.m. drukte door de feestdagen, is het mogelijk dat levering van uw order en beantwoording van vragen 2 à 3 dagen later plaatsvindt dan aangegeven!
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Lagostina

Lagostina pannen en onderdelen koopt u bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim assortiment pannen en onderdelen van het toonaangevende Italiaanse merk Lagostina. Lagostina staat bekend om haar kwalitatief uitmuntende pannen, die grote prestaties leveren op het fornuis. Lagostina pannen zijn daarnaast, vanwege het design, ook nog eens een lust voor het oog. In de webshop van Van ’t Ende vindt u een groot aanbod aan pannen van het merk Lagostina. Ons aanbod bestaat uit pannen uit onder ander de Fortissima en Accademia collectie. Stuk voor stuk prachtige pannen van de allerhoogste kwaliteit.

 

 

Italiaanse elegantie

Lagostina werd opgericht in 1901 en is van oorsprong een echt familiebedrijf. Al sinds ruim 100 jaar staan kwaliteit en veiligheid voorop en brengt het merk de mooiste collecties, geïnspireerd op het Italiaanse leven, op de markt. De pannen zijn stuk voor stuk prachtig door de elegante, ronde afwerking en het gebruik van de mooiste materialen. Als u kiest voor Lagostina kunt u er dus op rekenen kwaliteit in huis te halen!

 

Koop ook uw onderdelen in onze webshop

Ook bij de kwalitatief goede pannen van Lagostina, kan het voorkomen dat er een handvat afbreekt of een ander onderdeel van de pan stuk gaat. Maar geen paniek, bij Van ’t Ende vindt u diverse onderdelen voor uw Lagostina pan. U vindt bij ons dekselknoppen en handvaten voor verschillende typen Lagostina pannen. Ook kunt u bij Van ’t Ende terecht voor diverse accessoires als deksel en mandjes voor in uw snelkookpan.

 

Bestel Lagostina producten bij Van ’t Ende

  • Brede selectie Lagostina pannen en onderdelen.
  • Voor 14.00 besteld? Mits op voorraad morgen al in huis.
  • Een moderne webshop met ouderwetse service.