opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 13
€ 35
Merken

Keukenrolhouder

Snel online een Emsa keukenrolhouder bestellen bij van’t Ende

Ook genoeg van zo'n staande keukenrolhouder op de hoek van het aanrecht? Een Emsa keukenrolhouder staat niemand in de weg. U bevestigt hem gewoon aan de muur. Naast keukenrol kunt u er ook een rol vershoudfolie en aluminiumfolie in kwijt. Zo heeft u uw vershoudfolie, aluminiumfolie en keukenrol altijd bij de hand en kunt u het gemakkelijk op de juiste lengte afsnijden. Kortom, voor praktische producten met een slim én stijlvol design moet u bij Emsa zijn.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Emsa

Emsa levert innovatieve design producten met de beste functionaliteit. Van slimme keukenhulpjes zoals de Emsa keukenrolhouder tot handige Clip & Close vershouddozen en praktische producten voor onderweg, zoals thermoskannen en thermosflessen. Bij van 't Ende heeft u ruim de keus uit verschillende Emsa keukenrolhouders: in een klassiek aandoende houten uitvoering of een strak zwart of RVS exemplaar.

Emsa keukenrolhouder snel in huis

• Op werkdagen voor 14.00 uur besteld; morgen in huis. • Meer dan 2000 huishoudelijke artikelen uit voorraad leverbaar. • Alleen producten van echte kwaliteitsmerken zoals Emsa.