opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 13
€ 35
Merken

Snel online een Emsa keukenrolhouder bestellen bij van’t Ende

Ook genoeg van zo'n staande keukenrolhouder op de hoek van het aanrecht? Een Emsa keukenrolhouder staat niemand in de weg. U bevestigt hem gewoon aan de muur. Naast keukenrol kunt u er ook een rol vershoudfolie en aluminiumfolie in kwijt. Zo heeft u uw vershoudfolie, aluminiumfolie en keukenrol altijd bij de hand en kunt u het gemakkelijk op de juiste lengte afsnijden. Kortom, voor praktische producten met een slim én stijlvol design moet u bij Emsa zijn.

Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 7 (van de 7 artikelen). Resultaat:1

Emsa

Emsa levert innovatieve design producten met de beste functionaliteit. Van slimme keukenhulpjes zoals de Emsa keukenrolhouder tot handige Clip & Close vershouddozen en praktische producten voor onderweg, zoals thermoskannen en thermosflessen. Bij van 't Ende heeft u ruim de keus uit verschillende Emsa keukenrolhouders: in een klassiek aandoende houten uitvoering of een strak zwart of RVS exemplaar.

Emsa keukenrolhouder snel in huis

• Op werkdagen voor 14.00 uur besteld; morgen in huis. • Meer dan 2000 huishoudelijke artikelen uit voorraad leverbaar. • Alleen producten van echte kwaliteitsmerken zoals Emsa.