opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Emsa

Emsa producten bij Van ’t Ende direct uit voorraad leverbaar!

Bij Van ’t Ende vindt u een uitgebreid Emsa assortiment. Het betrouwbare merk Emsa kent u ongetwijfeld van haar unieke voorraaddozen uit de Clip & Close serie die uw voedsel langer vers houden en bovendien een hygiënische oplossing zijn voor het opbergen van voedsel. Naast dit innovatieve product verkopen we in onze webshop ook nog andere praktische huishoudelijke artikelen van Emsa waaronder magnetronbakjes en allerlei handige keukenhulpjes als slimme foliehouders en maatbekers. Van ’t Ende biedt daarnaast een uitgebreid aanbod aan de populaire isoleerbekers en –flessen van Emsa, deze zijn van absolute topkwaliteit en handig voor onderweg!

 

 

Innovatief design

Emsa bestaat al meer dan 65 jaar en is een merk dat staat voor innovatie en functionaliteit. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan design, Emsa staat dan ook bekend om haar eigentijdse kleuren en slimme vormgeving. Emsa werkt wereldwijd aan innovatieve producten en besteed daarnaast ook aandacht aan mens en milieu. Het merk maakt dus behalve producten die innovatief en modern zijn ook geheel duurzame collecties.

 

Emsa is veelzijdig

Emsa is een veelzijdig merk op de markt voor huishoudelijke artikelen. Het merk ontwerpt producten die perfect toepasbaar zijn in ieder huishouden, van keukenrolhouders tot gieters en bloemenspuiten Emsa artikelen zijn een must in ieder huishouden! Neem dus een kijkje in ons assortiment en laat u inspireren door de veelzijdige producten van Emsa.

 

Bestel uw Emsa artikelen bij Van ’t Ende

  • Uitgebreid assortiment aan Emsa artikelen.
  • Bestel uw Emsa producten voor 14.00 uur en ontvang ze, mits op voorraad, morgen al in huis.
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service.