opc_loader
i.v.m. drukte door het Corona-virus, is het mogelijk dat levering van uw order 1 à 2 dagen later plaatsvindt dan aangegeven! Wilt u uw order graag met spoed ontvangen stuur ons dan een WhatsApp bericht: 0682392084 of een mail: klantenservice@vantende.nl
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 88
€ 199
Merken

Wok

Demeyere wok met warmte geleidende kern

Met een Demeyere wok haalt u een echte kwaliteitswok in huis. De meeste wokpannen zijn gemaakt van (roestvrij) staal, aluminium, gietijzer of gietaluminium, al dan niet met een antikleeflaag. Een Demeyere wok bestaat uit meerdere lagen: een warmte geleidende kern van verschillende lagen aluminium met daaromheen roestvrij staal aan de binnen- en buitenkant. Dit ontwerp heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere wokken.

Bij van ’t Ende kunt u terecht voor de 5- of 7 laags Demeyere wok. De gelaagdheid heeft een grote voordelen. Zo zullen uw wokgerechten nooit zomaar aanbranden vanwege de optimale warmteverdeling. Demeyere wokpannen hebben dan ook geen antiaanbaklaag nodig en dus kunt u dus naar hartenlust roeren, snijden of omspatelen.We leveren deze wokpannen direct uit voorraad in verschillende maten en uitvoeringen.

van ’t Ende

  • Uw nieuwe Demeyere wok voor 14.00 uur besteld? Morgen in huis.
  • Meer dan 4000 producten direct uit voorraad leverbaar.
  • Ouderwetse service en kookgerei van hoge kwaliteit.
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1