opc_loader

Cookiemelding

Vantende.nl maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Ik begrijp het" gaat u akkoord. Via deze melding willen wij benadrukken goed om te gaan met uw persoonsgegevens, en deze nooit door te spelen aan derden. Voor meer informatie zie onze voorwaarden.

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Brabantia bestelt u online bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. U kunt bij ons onder meer terecht voor de bekende Touch Bin’s van het merk, u vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel nieuwe als oudere modellen, allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Ook verkopen wij natuurlijk andere modellen van de Brabantia afvalbakken. Bovendien kunt u bij Van ’t Ende terecht voor bijpassende afvalzakken, die precies in uw Brabantia afvalbak passen.

 

Handige keukenhulpjes bij Van ’t Ende

Als u opzoek bent naar functioneel keukengerei voor in uw keuken, dan heeft Brabantia altijd wat u zoekt. Bij Van ’t Ende verkopen wij in onze webshop een ruim assortiment aan handige keukenhulpjes van het merk Brabantia. U vindt in onze webshop twee series: Profile en Essential, beide met tientallen essentiële producten voor in uw keuken, zoals diverse bakspanen, blikopeners, gardes, sauslepels en nog veel meer onmisbare, handige keukenhulpjes van Brabantia.