opc_loader

Cookiemelding

Vantende.nl maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Ik begrijp het" gaat u akkoord. Via deze melding willen wij benadrukken goed om te gaan met uw persoonsgegevens, en deze nooit door te spelen aan derden. Voor meer informatie zie onze voorwaarden.

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 14
€ 142
Merken

Droogmolen

Brabantia bestelt u online bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. U kunt bij ons onder meer terecht voor de bekende Touch Bin’s van het merk, u vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel nieuwe als oudere modellen, allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Ook verkopen wij natuurlijk andere modellen van de Brabantia afvalbakken. Bovendien kunt u bij Van ’t Ende terecht voor bijpassende afvalzakken, die precies in uw Brabantia afvalbak passen.

 

Droogmolens en droogrekken koopt u bij Van ’t Ende

In de webshop van Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan Brabantia droogmolens en droogrekken. U vindt bij ons diverse modellen zoals de Liftomatic of de Topspinner. Ook kunt u bij ons terecht voor het praktische Wallfix model van Brabantia. U kunt voor deze modellen tevens weerbestendige beschermhoezen bij ons bestellen. Naast droogmolens hebben wij ook een divers assortiment droogrekken, makkelijk te verplaatsen en handig als u uw was binnen wilt drogen.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1