opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Brabantia

Brabantia bestelt u online bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. U kunt bij ons onder meer terecht voor de bekende Touch Bin’s van het merk, u vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel nieuwe als oudere modellen, allemaal tegen een zeer scherpe prijs! U kunt bijvoorbeeld voor de nieuwe Touch Bin Newicon collectie, met een geheel vernieuwd ontwerp, bij ons terecht. Ook verkopen wij natuurlijk andere modellen van de Brabantia afvalbakken, zoals handige 3 liter pedaalemmers voor in uw badkamer. Bovendien kunt u bij Van ’t Ende terecht voor de Brabantia Perfect Fit afvalzakken, die precies in uw Brabantia afvalbak passen.

 

 

Uw huishouden wordt leuker met Brabantia!

Naast een groot aanbod afvalbakken, verkopen wij ook andere huishoudelijke artikelen van Brabantia. U kunt in onze webshop terecht voor onder andere strijkplanken, snoergeleiders en andere handige strijkbenodigdheden. Maar ook vindt u bij ons de stevige droogmolens en –rekken van het merk, inclusief handige beschermhoezen en opbergboxen voor bijvoorbeeld uw Brabantia Wallfix droogmolen.

 

Brabantia droogmolens

In de webshop van Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan de populaire Brabantia droogmolens en droogrekken. U vindt bij ons diverse modellen zoals de Liftomatic of de Topspinner. Ook kunt u bij ons terecht voor het praktische Wallfix model van Brabantia. U kunt voor deze modellen tevens weerbestendige beschermhoezen bij ons bestellen. Naast droogmolens hebben wij ook een groot aanbod aan droogrekken, makkelijk te verplaatsen en handig als u uw was binnen wilt drogen.

 

Bestel nu bij Van ’t Ende

  • Uitgebreid Brabantia assortiment
  • Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling, mits op voorraad, morgen al in huis
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!