opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 5
€ 19
Merken
Voorraad

  Paraplu’s

  In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan paraplu’s. Wij hebben paraplu’s in verschillende prijsklassen en van diverse merken. U vindt bij ons standaard paraplu’s maar ook luxe, zeer windbestendige paraplu’s. Bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment aan kinderparaplu’s.

  Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

  Stormparaplu’s van Impliva

  Een stormparaplu staat bekend om haar stevigheid en bestendigheid tegen storm en harde wind. Bovendien, beschermd een stormparaplu uw extra goed tegen de regen. In onze webshop vindt u verscihllende varianten van de handige aerodynamische stromparaplu van Impliva. De paraplu’s van Impliva staan bekend om hun bestendigheid tegen harde wind en regen. De aerodynamische stormparaplu’s van Impliva zijn bij ons te verkrijgen in zowel een normale variant als een inklapbaar model, handig voor in uw tas! Naast dat de stormparaplu’s van Impliva stormwinden tot 100 km/h kunnen doorstaan, zijn de paraplu’s van Impliva ook nog eens duurzaam. De STORMaxi van Impliva werd bij het VARA tv-programma KASSA geprezen om haar efficiënte materiaalgebruik, daarnaast blijft de paraplu heel in de extreemste weersomstandigheden. De Impliva stormparaplu’s zijn voorzien van een aluminium stok, versterkte scharnierpunten en een degelijk rubber gecoat handvat. Daarnaast heeft de Impliva stormparaplu een extra brede achterkant voor een maximale bescherming tegen regen.

  Kinderparaplu’s

  Naast paraplu’s voor volwassenen, vindt u in ons aanbod ook leuke paraplu’s voor kinderen. Zowel in onze winkel als online kunt u terrecht voor de leukste en zeer geliefde Disney paraplu’s. Disney is al generaties lang zeer geliefd door kinderen en bekend van haar films en themaparken. In ons assortiment vindt u paraplu’s gebasseerd op diverse Disney animatiefilms, zoals Cars en Frozen.

  Bestel uw nieuwe paraplu bij van ‘t Ende

  • Ruime keuze aan verschillende soorten paraplu’s
  • Voor 14:00 uur besteld, mits op voorraad, morgen in huis!
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service