opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 14
€ 485
Merken
Voorraad

  Kookpannen inductie

  Kookpannen voor inductie gebruikt u wanneer u uw eten wilt koken op een inductie kookplaat. Kookpannen zijn diepe pannen waar een ruime hoeveelheid vocht in kan. Met kookpannen voor inductie kunt u onder andere pasta en groenten koken. De meest kookpannen hebben ook een deksel om te voorkomen dat vocht ontsnapt. De handvaten van kookpannen voor inductie worden niet heet. U kunt uw kookpannen voor inductie los kopen, maar ook als set. Kookpannen zijn de meest voorkomende pannen in een keuken. Het is dus belangrijk om goede kookpannen voor inductie aan te schaffen. Wat voor kookpannen voor inductie u ook zoekt, op deze pagina vindt u de inductie kookpannen die u zoekt

  Artikel 1 tot 40 (van de 115 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 115 artikelen). Resultaat:123VolgendeToon alles

  Wat is inductie koken?

  Inductie koken is een manier van koken dat met magnetisme werkt en tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keuken. Hierdoor worden alleen de kookpannen voor inductie opgewarmd. Zodra u de kookpannen van de inductie plaat haalt, schakelt de inductiekookplaat zich automatisch uit. Hiermee is het risico dat u zich verbrand of een object kapot maakt aanzienlijk verkleind. De kookplaat zal wel warm zijn wanneer u de kookpannen van de inductie plaat afhaalt, dit koelt echter snel af.

  Hoe weet u of uw kookpannen inductie geschikt zijn?

  Omdat u met inductie koken met magnetisme werkt, is niet elke pan hiervoor geschikt. U kunt gemakkelijk testen of uw kookpannen inductie geschikt zijn door een magneet aan de onderkant te plakken. Blijft dit magneet goed plakken? Dan is uw kookpan inductie geschikt voor uw inductie kookplaat. Blijft het magneet lichtjes plakken? Dan kunt u uw pan gebruiken op een inductieplaat, maar zult u uw eten moeizaam kunnen bereiden. Bovendien is het belangrijk dat de onderkant van een inductie kookpan geheel plat is aan de onderkant. Een bolle of oneven onderkant zal de kookplaat beschadigen en omdat niet het hele oppervlak in contact staat met de kookplaat, zal hij veel moeite hebben met opwarmen.

  Welke kookpannen voor inductie heeft u nodig?

  Kookpannen voor inductie zijn er in verschillende vormen en maten. Een goed gevulde pannenkast bevat minimaal twee kookpannen met een doorsnede van 18 en 20 centimeter. Daarnaast is het prettig om een steelpan en een soeppan in uw keukenkast te hebben. Bovendien is het handig om voor elke kookpan een deksel te hebben. De meeste kookpannen voor inductie zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een dikke bodem waarmee de warmte goed verdeeld wordt.

  Bestel uw kookpannen voor inductie online

  Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u uw gekozen kookpannen voor inductie aan uw winkelmandje toevoegen en vervolgens gemakkelijk online betalen. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw kookpannen voor inductie op te sturen. U ontvangt een link om uw bestelling te volgen zodra uw bestelling ons magazijn verlaat. Mocht het voorkomen dat u niet tevreden bent met uw kookpannen voor inductie? Dan kunt u deze binnen 30 dagen retour sturen. Heeft u nog geen keuze kunnen maken en wilt u graag persoonlijk advies? Onze klantenservice voor u klaar om u te helpen bij de keuze van kookpannen voor inductie. U kunt de klantenservice bereiken op +31 (0) 546-671444. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar klantenservice@vantende.nl.