opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 42
€ 70
Merken
Voorraad

  Tefal koekenpan

  Een koekenpan van Tefal is een ontzettend handige tool om heerlijke verse maaltijden voor te bereiden. Tefal is een Frans bedrijf dat in 1956 is opgericht door Marc Grégoire en maakt keukenapparatuur en keukengerei. De bekendste artikelen van Tefal zijn de pannen met een teflon antiaanbaklaag. Een Tefal koekenpan is een mooie toevoeging aan uw keukengerei!

  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

  Verschillende maten Tefal koekenpannen

  Bij Van ’t Ende kunt u verschillende maten vinden voor uw gloednieuwe Tefal koekenpan. Het voordeel van koken in een grote koekenpan is dat je deze kunt gebruiken om veel ingrediënten met elkaar te mixen zonder te knoeien. Kleine koekenpannen zijn makkelijker wanneer u bijvoorbeeld een omelet klaar wil maken, zodat de omelet lekker dik is. De volgende maten kunt u in onze webshop vinden:

  • 20 cm
  • 24 cm
  • 28 cm
  • 30 cm
  • 32 cm

  De voordelen van de Teflon antiaanbaklaag

  Zoals eerder genoemd, staan de Tefal koekenpannen bekend om hun Teflon antiaanbaklaag. Maar u vraagt zich misschien af: wat zijn de voordelen van Teflon? Teflon is erg flexibel en elastisch bij temperaturen tussen -70 tot +270 graden Celsius, waardoor het een ontzettend goede en hoge hitte- en vorstbestendigheid heeft. Daarnaast heeft het een lage oppervlaktespanning en hechting, waardoor het niet vochtig wordt door water, vet of andere organische oplosmiddelen.

  De voordelen van een Tefal koekenpan aanschaffen

  Het kopen van een koekenpan van Tefal heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Zo bevatten alle Tefal pannen de bekende Thermo Spot in het midden van de pan. Dit is een rode punt met een T in het midden. Deze rode stip licht op wanneer de pan warm genoeg is om het eten in de pan te doen. Op deze manier hoeft u dus zelf niet te testen of de pan al op temperatuur is! Daarnaast zijn Tefal koekenpannen betaalbare pannen van een uitstekende kwaliteit om heerlijke maaltijden voor te bereiden.

  Een koekenpan van Tefal kopen?

  Met een Tefal koekenpan zult u ontzettend veel plezier beleven in het koken van maaltijden. Heeft u de juiste koekenpan uitgekozen? Dan kunt u deze aan uw winkelkarretje toevoegen om eventueel nog verder rond te kijken of er nog iets in onze webshop te vinden is dat u nodig heeft voor uw keuken. Bij een bestelling boven de 60 euro hoeft u namelijk geen verzendkosten te betalen! Het is ook mogelijk om fysiek uw nieuwe koekenpan(nen) uit te kiezen in onze winkel in Den Ham. Wij verwelkomen u hartelijk en geven u graag advies. U kunt bij ons met onder anderen iDeal, PayPal en Visa betalen. Het is ook mogelijk en veilig om achteraf bij ons te betalen tot 14 dagen na uw aankoop. Ben u niet tevreden met uw nieuwe Tefal koekenpan? Dan kunt u deze binnen 30 dagen zonder enkele problemen terugsturen.