opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 21
€ 35
Merken
Voorraad

  Bestel uw nieuwe snijbonenmolen bij Van ’t Ende

  Wilt u voortaan ook gemakkelijk uw bonen kunnen doppen en snijden? Dan is een handige bonensnijder precies wat u zoekt. Met een snijbonenmolen hoeft u uw bonen niet langer met de hand te snijden en gaat het snijden van uw bonen voortaan razend snel. Bij Van ’t Ende verkopen we bonensnijders van het merk Westmark, deze bonensnijders zijn van goede kwaliteit en zeer gemakkelijk in gebruik. Online bij Van ’t Ende kunt u terecht voor snijboonmolens met een zuigvoet of snijboonmolens met een stevige schroefklem. De molens zijn gemaakt van metaal en worden standaard geleverd met 5 jaar garantie.

  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

  Bonensnijders van kwaliteit

  Van ’t Ende verkoopt online bonensnijders van het merk Westmark, een merk dat bekend staat om degelijk kwaliteit. De bonensnijders zijn dan ook gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. De bonensnijder met schroefklem is gemaakt van licht metaal en de bonensnijder met zuignap is gemaakt van kunststof.

  Westmark

  Westmark is een Duits merk dat al meer dan 50 jaar lang werkt aan het op de markt brengen van de meest innovatieve producten. Westmark heeft onder andere dunschillers en spiraalsnijders op de markt gebracht. De producten van Westmark staan bekend om hun grote gebruiksgemak, Westmark’s producten maken uw werk in de keuken namelijk een stuk gemakkelijker en hygiënischer. De producten van Westmark brengen kwaliteit en gebruiksgemak in uw keuken.

  Bestel uw bonensnijder of dunschiller online bij Van ’t Ende

  • Bestel uw snijbonenmolen nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!