opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 29
€ 269
Merken
Voorraad

  Hapjespan inductie

  Een hapjespan inductie plaat is een must have artikel om uw keukengerei compleet te maken. Een hapjespan lijkt misschien op een koekenpan, maar is een dieper variant en wordt vaak gekocht met een bijpassende deksel. Een hapjespan voor inductie platen is een handige tool om in de keuken te hebben om het koken extra leuk te maken. In onze webshop kunt u een breed assortiment vinden aan hapjespannen voor inductie platen!

  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

  De voordelen van een inductie plaat

  Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een inductie plaat in de keuken te plaatsen. In Nederland zijn ze ontzettend populair door de vele voordelen die inductie platen bieden. Zo is een inductie plaat beter voor het milieu dan een gaskookplaat. Hoewel ze beide veel CO2 uitstoten, stoot een inductie plaat 70 kg CO2 uit per jaar en een gaskookplaat 80 kg. Daarnaast werken inductie platen met magneetvelden om de pannen te verwarmen. Wanneer u bijvoorbeeld uw hapjespan voor inductie wilt verwarmen, gebeurt dat door de magneetvelden 2 keer zo snel dan met een gaskookplaat. Ook gaat de warmte niet verloren doordat de inductie plaat alleen de bodem van de plaat verwarmt. U bent dus niet alleen sneller klaar met koken, maar u verbruikt ook minder energie waardoor de kosten omlaag gaan! Andere voordelen van een inductie plaat zijn:

  • Het is ontzettend makkelijk schoon te maken met schoonmaakmiddel en een doekje
  • Het is veiliger om mee te koken doordat er geen vlammen meer zijn waar u zich aan kunt branden

  Koken met een inductie hapjespan

  Koken met een hapjespan inductie plaat is nog nooit zo makkelijk geweest. Een hapjespan voor inductie kan voor ontzettend veel dingen gebruikt worden. Zo kunt u makkelijk etensrestjes met een hapjespan opwarmen zonder het eten te laten aanbranden. Door de diepte van de hapjespan inductie, zijn deze pannen ontzettend handig voor het voorbereiden van verse sauzen of soepen. Een verse pasta bolognese is nog nooit zo lekker geweest als nu! Hapjespannen zijn ook erg handig voor het braden van een groot stuk vlees. Tijdens de feestdagen wordt er vaak rollade gegeten. Met een hapjespan voor inductie kunt zelf een heerlijke varkensrollade voorbereiden voor u en uw familie!

  Een hapjespan inductie bestellen bij Van ’t Ende

  Bij Van ’t Ende bent u van harte welkom om langs te komen in ons filiaal in Den Ham. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen bij uw aankoop. U kunt u hapjespan inductie ook natuurlijk in onze webshop bestellen! Het is mogelijk en veilig om bij ons achteraf te betalen tot 14 dagen na uw aankoop. Bij een bestelling boven de 60 euro krijgt u gratis verzending! Bent u niet tevreden met uw hapjespan inductie? Binnen 30 dagen kunt u deze zonder problemen terugsturen.