opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Recensies
<span class="currency_symbol">€</span><span class="currency_price">62,49</span><span class="currency_symbol"></span> <span class="currency_symbol">€</span><span class="currency_price">62,49</span><span class="currency_symbol"></span>

Hapjespan

Een hapjespan is een dieper variant van een koekenpan en bevat vaak een deksel. Hapjespannen zijn ontzettend handig voor het maken van heerlijke stoofpotjes, de meest verse sausjes of om een dik stuk vlees, bijvoorbeeld een gebraad voor tijdens de kerstdagen, in te bereiden. Hapjespannen horen absoluut in het rijtje van ‘must have’ artikelen voor in de keuken.

Koken met een hapjespan

Het koken met hapjespannen is ontzettend makkelijk, omdat het soort pannen zijn die voor verschillende dingen gebruikt kunnen worden. Ten eerste is deze pan ontzettend handig om snel restjes van de avond ervoor op te warmen door hun deksel. Doordat hapjespannen dieper zijn dan koekenpannen, kunnen deze gebruikt worden om bijvoorbeeld een heerlijke verse tomatensaus voor een spaghetti a la Bolognese. Door de handige deksel, kan deze pan ook gebruikt worden om vleesstukken te braden. Een rollade kan in deze pan zonder problemen een aantal uur op een laag vuurtje sudderen om het vlees naar smaak voor te bereiden. Ook kan een hapjespan gebruikt worden als wokpan, als u niet over deze beschikt!

Hapjespannen bij Van ’t Ende

In onze webshop kunt u diverse soorten hapjespannen vinden. Zo hebben wij hapjespannen in verschillende maten, van verschillende merken en met verschillende soorten handvaten. De meeste pannen worden met een deksel geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om een pan te bestellen zonder deksel. Is de deksel van uw pan stuk? Dan kunt u in onze webshop ook losse deksels vinden voor uw pan. Deze zijn te verkrijgen in de volgende maten:

  • 16 cm
  • 20 cm
  • 24 cm
  • 28 cm

Ook kunt u in onze webshop losse stelen voor uw pan kopen als deze stuk is gegaan. Deze zijn voorzien van een schroefverbinding en zijn makkelijk aan te sluiten op uw pan!

Ook voor inductie mogelijk

Heeft u een inductie plaat in huis? In ons assortiment kunt u deze pannen vinden die ook voor het koken met inductie platen gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld die mooie pan van TVS Natura Induction! Deze pannen zijn duurzaam, praktische en verantwoord om mee te koken met een oog voor een beter milieu.

Een pan bestellen bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor de beste hapjespannen. Bestel daarom vandaag nog uw gloednieuwe pan bij ons in de webshop. Wij accepteren bij betalingen met onder andere iDeal, PayPal, Visa en Maestro. Betaalt u liever achteraf? Bij ons heeft u de mogelijkheid om 14 dagen na uw aankoop te betalen. U bent ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in het mooie dorp Den Ham! Hier staan we graag voor u klaar om u te helpen bij uw aankoop.