opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 24
€ 299
Merken
Voorraad

  Braadpan Inductie

  Een braadpan gebruikt u vooral wanneer u vlees wil braden. Braadpannen worden ook wel sudderpan of stoofpan genoemd. Als u een braadpan voor inductie wilt kopen, moet u eerst bedenken waar de pan aan moet voldoen. Een goede braadpan is gemaakt van dik materiaal waardoor de warmte in een braadpan voor inductie gelijkmatig wordt verdeeld. Het is belangrijk dat de pan goed kan worden afgesloten met een deksel en er geen lucht bij kan komen en er geen vocht verloren kan gaan tijdens het braden.

  Artikel 1 tot 40 (van de 48 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 48 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Wat is inductie?

  Inductie is een manier van koken waarbij alleen de pan warm wordt. Zodra u de braadpan van de inductie kookplaat afhaalt, gaat de kookplaat automatisch uit. Zo verkleint u het risico dat u zichzelf brand of een object op een warme kookplaat neer legt en deze daarmee kapot maakt. De kookplaat kan wel warm worden nadat er een hete braadpan op inductie kookplaat heeft gestaan, maar dit koelt vrij snel weer af. Inductie koken werkt met magnetisme. Daarom is niet elke braadpan inductie geschikt.

  Hoe weet u of uw pan geschikt is voor inductie koken?

  U kunt een pan gemakkelijk testen. Door een magneetje op de onderkant van uw braadpan inductie te leggen komt u er snel genoeg achter of uw braadpan inductie geschikt is. Blijft het magneetje plakken? Dan is uw braadpan inductie geschikt. Blijft hij wel een lichtjes plakken, maar niet heel sterk? Dan kunt u met de braadpan inductie koken alleen heeft het wel tijd nodig voordat de pan op temperatuur is. Daarnaast is het ook belangrijk dat de braadpan inductie een platte bodem heeft, wanneer een bodem kromgetrokken is, zal hij de inductiekookplaat kunnen beschadigen en moeite hebben met warm worden.

  Welke braadpannen zijn er?

  Een braadpan voor inductie koken, heeft een dikke bodem. De meeste bodems zijn ongeveer 5 millimeter dik. Braadpannen inductie zijn er in verschillende vormen en maten. Naast dat braadpan voor inductie verschillende maten hebben, worden ze ook van verschillende materialen gemaakt. Braadpannen die inductie geschikt zijn, worden meestal van emaille gietijzer gemaakt. Emaille is een laag van gesmolten glas. Deze laag beschermt de binnenkant van de pan tegen roesten en opname van geuren en smaken. Het voordeel van een emaille braadpan voor inductie koken is dat deze een stuk lichter zijn dan de traditionele gietijzeren braadpan. Een andere optie is een braadpan van staal. De bodem van deze braadpan is inductie geschikt, echter houdt de pan zelf minder warmte vast aangezien deze dunnere wanden heeft.

  Bestel nu uw braadpan online

  Wanneer u klaar bent om uw nieuwe inductie braadpan te bestellen, kunt u hem aan uw winkelmandje toevoegen. Vervolgens kunt u betalen en uw adresgegevens invoeren. Zodra wij uw bestelling hebben gekregen, zullen we hem zo snel mogelijk naar u opsturen. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een link om uw bestelling te volgen. Bent u niet tevreden met uw nieuwe braadpan inductie? Dan kunt u deze binnen 30 dagen naar ons terug sturen. Heeft nog vragen over de braadpan inductie? Aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij helpen u graag een braadpan die inductie geschikt is te vinden.