opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Koksmessen koopt u bij van ‘t Ende

Als u opzoek bent naar een professionele messenset of een mooi en degelijk messenblok voor in uw keuken, dan bent u bij Van 't Ende aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan messenblokken, zowel leeg als gevuld, van de beste materialen zoals duurzaam bamboe. Neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod aan diverse soorten professionele messen.

Messen van Zwilling

Als u opzoek bent naar professionele messen en messensets dan is Zwilling wellicht iets voor u. Zwilling bestaat al sinds 1731 en is over de hele wereld gewaardeerd om haar kwaliteitsmessen. Zwilling werkt enkel met de mooiste materialen en beste technieken, waardoor haar messen kwalitatief zeer hoogstaand zijn. Diverse messensets en messenblokken van Zwilling vindt u bij Van 't Ende. Naast messensets koopt u bij ons ook diverse soorten wetstenen.

Keukenmessen Brabantia

Bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan producten van het merk Brabantia, naast dat u bij ons onder meer Brabantia droogmolens en strijkplanken vindt, kunt u bij ons ook terecht voor keukengerei van Brabantia. Bovendien, verkopen wij een degelijke messenserie van Brabantia. Deze messen hebben een lemmet van ijsgehard staal, waardoor ze extra lang vlijmscherp blijven, en hebben handgrepen die voorzien zijn van een geïntegreerde vingerbescherming, voor extra veiligheid.

Richardson messen

Al sinds 1839 produceert en verkoopt het merk Richardson messen van hoogstaande kwaliteit. Bij van 't Ende vindt u een groot aanbod aan messen van het merk. Zo kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe Richardson broodmes of vleesmes. Bovendien, verkopen wij bij van 't Ende schilmessen en de starter set van Richardson, bestaande uit een huishoudmes met kartel, een gewoon huishoudmes en een tomatenmes.
Professionele messen en -sets koopt u bij van 't Ende
  • Uw messenblok koopt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit