opc_loader
i.v.m. drukte door de omstandigheden met betrekking tot het coronavirus, is het mogelijk dat levering van uw order en beantwoording van vragen 2 à 3 dagen later plaatsvindt dan aangegeven!
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 0
€ 12
Merken
Maat
Model
Onderdeel

Ruime keuze aan onderdelen voor pannen

Wij bieden u ruime keuze aan diverse onderdelen voor verschillende merken en modellen. Heeft u een pan van het merk Lagostina, BK, Demeyere, Tefal of Fissler en is het handvat of de steel kapot, dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben verschillende onderdelen voor de verschillende modellen. Onderdelen die wij aanbieden zijn: handvaten/handgrepen, stelen, dekselknoppen, boutjes en een fluitje voor de fluitketel.

Artikel 1 tot 34 (van de 34 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 34 (van de 34 artikelen). Resultaat:1

De verschillende modellen

Wij hebben verschillende onderdelen voor de verschillende modellen. De verschillende onderdelen die wij hebben zijn van de merken Lagostina, BK, Demeyere en Fissler. Voor het merk Lagostina hebben wij onderdelen voor het model Lagostina Classic. Voor BK hebben wij onderdelen voor meerdere modellen: het BK karaat oud model, deze heeft één schroef en is ontworpen in de jaren '70/'80. Het nieuwe model van BK karaat werkt met een veersysteem, ook wel bekend als het klik systeem. Het huidige model van BK karaat werkt ook met één schroef. Ook voor de modellen BK Q-linair Classic en BK Conical Cool bieden wij diverse onderdelen aan. En tot slot hebben wij onderdelen voor het model Demeyere Classica, onderop deze pan staat het merk Silvinok.

Diverse onderdelen voor ieder model

Wij hebben verschillende onderdelen voor de verschillende modellen. Voor de Lagostina Classic bieden wij handgrepen en dekselknoppen. Voor de BK pannen bieden wij verschillende onderdelen aan voor meerdere modellen. Voor het oude, huidige en nieuwe model van BK karaat bieden wij handgrepen aan in verschillende maten. Voor het model BK Q-linair Classic hebben wij handgrepen, stelen en dekselknoppen.

Scherp geprijsde onderdelen

Naast dat wij een zeer ruim aanbod hebben aan onderdelen, zoals grepen en stelen, voor verschillende merken kookpannen en snelkookpannen, zijn onze onderdelen ook nog eens zeer scherp geprijsd. Daarnaast zijn de meeste onderdelen uit voorraad leverbaar.

Bestel uw onderdelen voor uw pan bij Van ’t Ende
  • Ruime keuze uit verschillende merken en modellen
  • Een moderne webshop, met ouderwets goede service