opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Koken begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor de leukste kookboeken, bijvoorbeeld kookboeken speciaal voor het inmaken van fruit of groente.

Kookboeken van Demeyere

Demeyere staat bekend om haar topkwaliteit pannen voor in uw keuken. Demeyere is een echt familiebedrijf en werkt al sinds 1908 hard om u de allerbeste kwaliteit te geven. Naast pannen, verkoopt het merk ook kookboeken die u een handje helpen om de beste maaltijden te serveren. Bij van ’t Ende bent u aan het juiste adres voor Demeyere’s kookboeken. Wij verkopen het kookboek ‘Sudderen’, dat u helpt om de lekkerste maaltijden klaar te maken met uw sudderpan. Bovendien verkopen wij het populaire kookboek ‘Wokken’ van Demeyere, zodat u voortaan de lekkerste oosterse gerechten zelf kunt maken.

Kookboeken voor inmaken

Naast kookboeken voor onder andere wokken en sudderen, kunt u bij ons ook terecht voor kookboeken speciaal voor het inmaken van groente en fruit. Het inmaken en bewaren van groente en fruit in weckpotjes is ook tegenwoordig zeer populair. Een kookboek leert speciaal voor confituur leert u verschillende technieken voor het bewaren van diverse etenswaren, zoals jam, maar ook augurken en zuurkool.

Kookboekenstandaards

Een kookboek is natuurlijk een must als u telkens weer nieuwe, bijzondere gerechten op tafel wilt zetten. Wilt u uw favoriete kookboek een mooie plek geven in uw keuken, of simpelweg praktisch neerzetten tijdens het koken? Neem dan eens een kijkje tussen onze kookboekenstandaards. Wij verkopen zowel stijlvolle houten standaards als kookboekenstandaards van metaal.

Bestel uw kookboeken bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan kookboeken en kookboekstandaarden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service