opc_loader

Cookiemelding

Vantende.nl maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Ik begrijp het" gaat u akkoord. Via deze melding willen wij benadrukken goed om te gaan met uw persoonsgegevens, en deze nooit door te spelen aan derden. Voor meer informatie zie onze voorwaarden.

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 0
€ 12
Merken
Maat
Model
Onderdeel

Ruime keuze aan onderdelen voor kookpannen

Wij bieden u ruime keuze aan diverse onderdelen voor verschillende merken en modellen. Heeft u een pan van het merk Lagostina, BK, Demeyere, Tefal of Fissler en is het handvat of de steel kapot, dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben verschillende onderdelen voor de verschillende modellen. Onderdelen die wij aanbieden zijn: handvaten/handgrepen, stelen, dekselknoppen, boutjes en een fluitje voor de fluitketel.

Artikel 1 tot 40 (van de 44 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 44 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

De verschillende modellen

Wij hebben verschillende onderdelen voor de verschillende modellen. De verschillende onderdelen die wij hebben zijn van de merken Lagostine, BK, Demeyere en Fissler. Voor het merk Lagostina hebben wij onderdelen voor het model Lagostina Classic. Voor BK hebben wij onderdelen voor meerdere modellen: het BK karaat oud model, deze heeft één schroef en is ontworpen in de jaren '70/'80. Het nieuwe model van BK karaat werkt met een veersysteem, ook wel bekend als het klik systeem. Het huidige model van BK karaat werkt ook met één schroef. Ook voor de modellen BK Q-linair Classic en BK Conical Cool bieden wij diverse onderdelen aan. En tot slot hebben wij onderdelen voor het model Demeyere Classica, onderop deze pan staat het merk Silvinok.

Diverse onderdelen voor ieder model

Wij hebben verschillende onderdelen voor de verschillende modellen. Voor de Lagostina Classic bieden wij handgrepen en dekselknoppen. Voor de BK pannen bieden wij verschillende onderdelen aan voor meerdere modellen. Voor het oude, huidige en nieuwe model van BK karaat bieden wij handgrepen aan in verschillende maten. Voor het model BK Q-linair Classic hebben wij handgrepen, stelen en dekselknoppen. Wij bieden vier verschillende maten handgrepen aan voor het model BK Conical Cool: 16 cm, 18 cm, 20 cm, 24 cm. Voor het merk Demeyere hebben wij verschillende handgrepen, dekselknoppen en stelen. En tot slot hebben wij ook algemene dekselknoppen geschikt voor glazen deksels.

Bestel uw onderdelen voor uw pan bij Van ’t Ende

  • Ruime keuze uit verschillende merken en modellen
  • Voor 14:00 besteld, mits op voorraad, morgen in huis!
  • Een moderne webshop, met ouderwets goede service