opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Pannenonderdelen

Heeft u pannen met kapotte grepen of knoppen of bent u opzoek naar andere te vervangen onderdelen? Dan bent u bij van ’t Ende aan het juiste adres. Zowel in onze winkel als online vindt u bij ons stelen en grepen voor diverse pannen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor pannendeksel of ringen voor uw snelkookpan. Naast ringen voor uw snelkookpan verkopen wij ook veiligheidsventielen, drukregelaars, afdichtingsdoppen en deksel stelen voor uw snelkookpan.

Onderdelen voor diverse merken

Onderdelen voor pannen hebben wij voor diverse merken. Heeft u een pan van Lagostina, BK Cookware, Demeyere, Tefal of Fissler en is uw handvat of de steel kapot, dan koopt u bij ons vervangende onderdelen voor uw pan. Wij verkopen bijvoorbeeld dekselknoppen voor uw Lagostina pan, maar ook grepen voor uw BK Karaat, Conical of Q-Linair pan. Neem een kijkje in onze webshop voor ons uitgebreide aanbod.

Deksels en grepen

Zowel in onze webshop als in onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan vervangende onderdelen voor uw pannen van merken als BK en Lagostina. Naast kleinere onderdelen als grepen en steelgrepen voor uw snelkookpan, kunt u bij van 't Ende ook terecht voor deksel voor op uw pan. Zo verkopen wij kookpandeksel voor onder andere de BK Profiline pannen, BK Excellent, Q-Linair in zowel RVS en glas, maar ook deksels voor uw Lagostina snelkookpan.

Diverse onderdelen

Naast pannenonderdelen voor diverse merken pannen als Lagostina, Fissler en Tefal, koopt u bij ons ook andere diverse onderdelen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld spiritus en pasta branders voor onder uw chafing dish en pyrogel brandpasta in zowel flessen als cupjes als emmers van 5L. Ook koopt u bij ons losse gourmetpannetjes voor uw gourmetstel, handig als u een pannetje bent kwijt geraakt of graag een extra gourmetpan wil.
Uw pannenonderdelen koopt u bij van ‘t Ende
  • Ruim assortiment aan dekselknoppen en grepen online bij van ‘t Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit