opc_loader

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

 

Q-linair® Master

Dé design kookserie van BK

Q-Linair® Master
Vervaardigd uit geborsteld roestvrij edelstaal in een robuust design. Vuur- en ovenvast en geschikt voor alle warmtebronnen.

Veilig afgieten
Voorzien van een uniek afgietsysteem. Door het deksel een kwart slag te draaien, blijft het deksel op haar plaats, waardoor veilig afgieten mogelijk is zonder het deksel vast te houden.

De collectie
In de Q-linair® Master collectie bevinden zich ook twee stomers. Door te stomen blijven smaak en voedingsstoffen beter behouden.
In deze serie is ook de Q-Linair® Master Glas opgenomen. Deze pan is identiek aan de
Q-Linair® Master, maar uitgerust met een glasdeksel. U ziet wat er kookt zonder energie te verspillen!

Q-Linair® Master koekenpan
Naast bovenstaande artikelen brengt BK ook de Q-linair Master koekenpan op de markt. Deze is voorzien van een hoogwaardige Teflon Platinum® antiaanbaklaag. Het gebruik van vetten en olieën kan nu tot een minimum beperkt worden. Deze koekenpan is voorzien van twee handige schenktuiten die het uitschenken van overtollig bakvet veilig zal laten verlopen.

Deze Roestvrij edelstalen kookserie is internationaal onderscheiden met de Design Plus Award, de Red Dot Award en de Grand Prix de l'Art de Vivre.