opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Koken, bakken en braden

Bij van ’t Ende kunt u terecht voor al uw keukenspullen om elke dag weer de perfecte maaltijd op tafel te zetten dankzij ons zeer uitgebreide assortiment aan bijvoorbeeld braadpannen en snelkookpannen van merken zoals Lagostina en Demeyere, maar ook voor pannen in andere prijsklassen kunt u bij ons terecht. Naast uw braadpan vindt u ook pannenkoekenpannen, hapjespannen, wokpannen, steelpannen, soeppannen en sudderpannen. Verder vindt u ook accessoires voor in uw keuken zoals afgietdeksels, maar ook losse onderdelen voor uw pannen.

Braadpannen

Bij van ’t Ende vindt u een brede selectie aan braadpannen. Zo vindt u bij ons braadpannen van gietijzer of gietaluminium, maar ook RVS braadpannen. Al deze soorten braadpannen verkopen wij in verschillende soorten en maten. Zo zijn de braadpannen bijvoorbeeld verkrijgbaar in ronde vorm, maar ook rechthoekig of zelfs ovaal. Onze braadpannen zijn verkrijgbaar van merken als BK cookware, Riess, Demeyere, Silit, Krüger, Relance en Excellent Houseware.  

Grillpannen, hapjespannen en koekenpannen

Naast ons assortiment aan braadpannen verkopen wij ook verschillende soorten grillpannen, hapjespannen, koekenpannen. Naast deze pannen verkopen wij ook aspergepannen, mosselpannen, soeppannen, paellapannen en vispannen. Bij ons vindt u dus vele verschillende soorten pannen die u voor nog meer verschillende maaltijden kunt gebruiken! Al deze pannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende prijsklassen. Deze pannen zijn van merken als BK cookware, Lagostina, Tefal, Demeyere, Relance, Brabantia, Krüger en Bialetti

Pannensets

Naast losse pannen kunt u bij ons ook terecht om volledige pannensets te kopen tegen een scherpe prijs. Onze kooksets gaan van 4-delige tot 5-delige kooksets en zijn in veel verschillende soorten en prijsklassen te verkrijgen. De pannensets zijn verkrijgbaar van merken Lagostina, BK cookware, Zwilling en Relance. U vindt op onze site ook een uitgebreid aanbod van losse pannendeksels, of alleen dekselknoppen en andere onderdelen voor pannen.