opc_loader
i.v.m. drukte door de omstandigheden met betrekking tot het coronavirus, is het mogelijk dat levering van uw order en beantwoording van vragen 2 à 3 dagen later plaatsvindt dan aangegeven!
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Uw nieuwe koekenpan koopt u bij van 't Ende

In onze webshop vindt u een zeer ruim aanbod aan diverse soorten koekenpannen. Bij van 't Ende kunt u terecht voor koekenpannen in een uiteenlopende prijsklasse en van verschillende topmerken als Tefal, BK Cookware, Lagostina, Sola en Relance. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment op onze webshop of in onze winkel in Den Ham.

Stijlvol Italiaans

Als u op zoek bent naar een pan die een absolute lust voor het oog is, dan zit u met het merk Lagostina altijd goed. De pannen van Lagostina zijn kwalitatief hoogwaardige pannen gemaakt naar stijlvol Italiaans ontwerp. Bij van 't Ende vindt u naast risottopannen, grillpannen, snelkookpannen en kookpannen ook de mooiste koekenpannen voor uw keuken. In onze webshop vindt u de luxe, maar klassiek uitziende Fortissima pannen, deze koekenpannen zijn beschikbaar in de maten 20, 24 en 28 centimeter. Neem een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit

Naast het luxe merk Lagostina verkopen wij nog veel meer degelijke koekenpannen van de beste merken. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld pannen uit de Silverline collectie van BK. Deze pannen zijn voorzien van een reliëfbodem en zijn uitwendig gepolijst. Of neem nou de Expertise lijn van Tefal, betaalbare pannen met Titanium Excellence anti-aanbaklaag en de bekende rode Thermo-spot. Naast dat u bij ons pannen in een uiteenlopende prijsklasse vindt verkopen wij ook pannen voor verschillende warmtebronnen.

Gietijzeren koekenpannen

Ook als u opzoek bent naar een degelijke gietijzeren pan kunt u bij ons terecht. Het voordeel van een een gietijzeren koekenpan is dat de pan goed op temperatuur blijft, dit komt door de goede geleiding van het materiaal gietijzer. Bij van 't Ende vindt u een ruim aanbod aan koekenpannen van gietijzer van diverse merken als Krüger, Staub en Riess. Bovendien koopt u bij ons de smeedijzeren koekenpannen van het merk Turk in diverse maten.

Uw nieuwe koekenpan koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan koekenpannen van diverse merken als BK Cookware en Tefal
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit