opc_loader
Wegens coronabesmettingen binnen ons bedrijf, werken wij momenteel met een lage bezetting. Uw pakket zal later worden verstuurd dan aangegeven bij het plaatsen van de order en eventuele mails zullen later worden beantwoord dan u van ons gewent bent.
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 16
Merken

Uw nieuwe ovenhandschoenen vindt u bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u online een divers aanbod aan ovenhandschoenen. Ovenhandschoenen zijn natuurlijk een absolute must voor in iedere keuken. Bij Van ’t Ende vindt u bovendien ook nog eens een erg divers aanbod, wij verkopen ovenwanten in verschillende kleuren en met diverse printjes.

Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

Hoge kwaliteit

Al onze keukenschorten zijn van degelijke kwaliteit. Bovendien verkopen wij keukenschorten en bijpassende keukenaccessoires van topmerken als Elias en Jorzolino, maar ook goedkopere schorten van merken als Excellent Houseware en MyBasics. Wij verkopen keukensloven in verschillende afmetingen en van veilige materialen, zoals katoen.

Bijpassende accessoires

Bij Van ’t Ende vindt u naast een divers aanbod aan ovenwanten ook nog eens een ruim assortiment aan bijpassende accessoires. Zo kunt u bij Van ’t Ende onder andere terecht voor bijpassende keukenschorten, pannenlappen en tafelkleden.

Bestel uw ovenhandschoenen nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw ovenhandschoenen nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!