opc_loader
Wegens coronabesmettingen binnen ons bedrijf, werken wij momenteel met een lage bezetting. Uw pakket zal later worden verstuurd dan aangegeven bij het plaatsen van de order en eventuele mails zullen later worden beantwoord dan u van ons gewent bent.
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 13
Merken

Pannenonderzetters online bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor diverse onderzetters van verschillende materialen. Pannenonderzetters zijn onmisbaar op uw eettafel, omdat ze uw tafel beschermen tegen de warmte van uw pan, waardoor u uw pan gewoon op de eettafel kunt zetten. Naast klassieke onderzetters van kurk en RVS hebben we ook onderzetters met magneten, die uw onderzetter aan uw pan vast laten kleven, zeer praktisch! Bovendien vindt u bij Van ’t Ende onderzetters van duurzaam bamboe en rubberwood. Wij verkopen onderzetters in verschillende vormen.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Mooie onderzetters voor uw glazen

Naast onderzetters voor uw pannen kunt u bij Van ’t Ende ook terecht voor glazenonderzetters. U vindt bij ons online bijvoorbeeld kwalitatief hoogstaande onderzetters van bamboe. Bamboe is behalve dat het erg sterk en mooi is ook nog eens erg duurzaam. Behalve onderzetters van bamboe hebben wij ook onderzetters van het materiaal rubberwood, dit is een houtsoort. De onderzetters van rubberwood komen bovendien in een handige onderzetterhouder.

Bestel uw onderzetters nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw onderzetters nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!