opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 2
€ 20
Merken
Voorraad

  Bestel uw kookboekstandaard online bij Van ’t Ende

  Wilt u uw favoriete kookboeken op een stijlvolle manier stallen en daarnaast een hygiënische en veilige plek geven? Dan is een kookboekstandaard een absolute must voor in uw keuken. Een kookboekstandaard is naast dat het een leuke manier is om uw kookboek neer te zetten ook nog eens zeer praktisch, u zult namelijk niet langer morsen op uw kookboek tijdens het bereiden van uw favoriet recept.

  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

  Diverse modellen

  Bij Van ’t Ende vindt u diverse soorten kookboekstandaarden, dus voor ieder wat wils. Wij verkopen standaarden van duurzaam bamboe, maar ook moderne modellen van metaal in verschillend kleuren. Bovendien vindt u bij ons de populaire schildersezel kookboekstandaard gemaakt van rubberwood.

  Uw kookboekenstandaard snel in huis

  Als u uw nieuwe kookboekenstandaard bij Van ’t Ende bestelt, profiteert u naast een kookboekenstandaard tegen een heel scherpe prijs ook nog eens van snelle levering. Als u uw kookboekenstandaard bij ons namelijk voor 14.00 besteld, heeft u uw kookboekstandaard de volgende werkdag al in huis.

  Bestel de leukste kookboekstandaards bij Van ’t Ende

  • Bestel uw kookboekstandaard nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!