opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Keukenhulpen bij van 't Ende

In onze webshop vindt u een groot aanbod aan spullen voor in uw keuken. Van elektrische apparatuur zoals friteuses van Tefal tot aan handige keukenhulpjes. Keukengerei zoals kaasschaven en pureestampers vindt u zowel in onze webshop als winkel in Den Ham in verschillende prijsklassen. Zo kunt u bij ons terecht voor keukenhulpen van hout, maar ook voor siliconen keukengerei bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien, verkopen wij keukenhulpjes van verschillende merken zoals: Brabantia, Kaiser en BK.

BK Cookware

Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim assortiment aan producten van BK Cookware. Van pannensets tot keukengerei, u vindt in zowel onze webshop als winkel in Den Ham. BK is een Nederlands merk dat als sinds 1851 producten maakt en verkoopt voor in uw keuken. BK is bekend voor haar degelijke pannen, keukengerei en bestek. Naast dat de artikelen van BK kwalitatief zeer goed zijn, hebben de producten ook nog eens een mooi design. BK is dus een must in iedere keuken!

BK keukengerei

BK staat al generaties lang bekend voor haar betrouwbare kwaliteit, dit is voor het keukengerei van BK geen ander verhaal. Bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan BK keukenhulpjes tegen een scherpe prijs. Online en in onze winkel in Den Ham vindt u onder andere serveertangen, pastatangen en vleespincetten. Het fijne aan het keukengerei van BK is dat de tangen zijn voorzien van een siliconen greep, dit zorgt voor extra grip een maakt het keukengerei van BK praktisch in gebruik.

Keukengerei van andere merken

Naast hoogwaardig keukengerei van BK Cookware verkoopt van 't Ende ook andere merken. Keukenhulpjes verkopen wij van merken als Brabantia, Cosy&Trendy en Gefu. Bovendien, kunt u bij ons terecht voor keukengerei in alle prijsklassen, voor ieder wat wils dus!
Uw BK keukenhulpjes koopt u bij van ‘t Ende
  • Ruim BK Cookware assortiment bij van ‘t Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit