opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Koken begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor pannen in andere prijsklassen. Naast snelkookpannen en steelpannen koopt u bij ons ook pannenkoekenpannen, aspergepannen, hapjespannen, braadpannen, stoompannen, enzovoort. Bovendien, kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan inmaakbenodigdheden en weckketels.

Inmaak toebehoren

Op onze website kunt u terecht voor een zeer groot assortiment aan inmaak toebehoren, voor het inmaken van groente en fruit. Zo vindt u bij ons weckpotjes in diverse maten met bijpassend inmaakringen, maar ook schroefringen en handige beugels om uw potjes goed af te kunnen sluiten. Bovendien verkopen wij handige trechters en speciale inmaakthermometers die het inmaken van uw etenswaren gemakkelijker maken.

Inmaakketels

Een inmaakketel is geschikt voor het warm houden en warm maken van verschillende soorten voedsel. Bij van ’t Ende kunt u terecht voor elektrische inmaakketels in verschillende maten. Naast inmaakketels van Weck en Kochstar verkopen wij ook ontsappers. Een ontsapper is praktisch voor het maken van de lekkerste vruchtensappen en groentesappen. Bovendien, verkopen wij diverse accessoires voor uw weckketel, zoals diverse roosters voor uw inmaakketel, taartroosters en glashevel tangen.

Kookboeken voor inmaken

Naast diverse inmaak benodigdheden als inmaakglazen en diepvriesdozen, kunt u bij ons ook terecht voor kookboeken speciaal voor het inmaken van groente en fruit. Het inmaken en bewaren van groente en fruit in weckpotjes is ook tegenwoordig zeer populair. Een kookboek speciaal voor confituur leert u verschillende technieken voor het bewaren van diverse etenswaren, zoals jam, maar ook augurken en zuurkool.

Bestel uw inmaak toebehoren bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan benodigdheden voor inmaken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service