opc_loader
i.v.m. drukte door het Corona-virus, is het mogelijk dat levering van uw order 1 à 2 dagen later plaatsvindt dan aangegeven! Wilt u uw order graag met spoed ontvangen stuur ons dan een WhatsApp bericht: 0682392084 of een mail: klantenservice@vantende.nl
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Glas, Porselein & Aardewerk

Glas, porselein en aardewerk bij van 't Ende

In onze webshop kunt u terecht voor allerlei huishoudartikelen, van strijktafels tot vloerwissers, u vindt het bij ons. Ook verkopen wij zowel in onze winkel als in onze webshop een ruim aanbod aan glas, porselein en aardewerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste eet- en drinkserviezen tegen de scherpste prijs, maar ook voor gebruiksglas zoals voorraadpotten en taartschalen bent u bij ons aan het juiste adres.

Eet- en drinkserviezen

Op zoek naar een nieuw, stijvol eetservies? Neem dan een kijkje in onze webshop voor een ruim aanbod aan de mooiste eetserviezen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een ruim aanbod aan kopjes, eierdopjes en allerlei soorten borden van Marjolein Bastin, bekend om haar vrolijke dessin. Naast Marjolein Bastin eetservies verkopen wij nog veel meer kwalitatieve serviezen, zoals Boerenbont. Bovendien, kunt u bij ons terecht voor eetserviezen geschikt voor professioneel gebruik. Ook voor drinkserviezen kunt u bij ons terecht, wij verkopen drinkservies van merken als Spiegelau, Schott-Zwiesel en Royal Leerdam. Neem een kijkje in onze winkel of webshop voor ons gehele aanbod.

Gebruiksporselein en aardwerk

Ook voor gebruiksporselein en aardewerk kunt u bij ons terecht. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld uw nieuwe porseleinen eierschaal, porseleinen sauskommetje of porseleinen theezakjeshouder. Naast gebruiksproducten van het mooiste porselein kunt u bij ons ook terecht voor aardewerk. Zo koopt u bij ons verschillende soorten soepkommen, maar ook minipannetjes van aardewerk, perfect te gebruiken om bijvoorbeeld tapasgerechten in te serveren.

Waterkannen en drankdispensers

Naast soepkommen van aardewerk en eetserviezen van porselein, koopt u bij ons ook handige glazen waterkannen in verschillende maten, van 3.75 liter tot 12 liter. Een glazen waterkan met kraantje is een uitkomst in de zomer of tijdens feestjes. Ook verkopen wij verschillende soorten sapkannen, zowel van kunststof als glas. Glazen kannen zijn bovendien te gebruiken als koelkastkannen, zodat u bijvoorbeeld uw verse sappen koud kunt bewaren.

Bestel uw glas, porselein en aardewerk bij van ’t Ende
  • Uw gebruiksglas koopt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service