opc_loader

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 175
€ 1387
Merken
Aantal Delen
Aantal Personen
Bestekdeel
Model

Hoogwaardig Keltum bestek koopt u bij Van ’t Ende

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan los bestek en diverse besteksets van het merk Keltum. Het merk Keltum is opgericht door BV Van Kempen en Begeer, één van de oudste bestekfabrikanten van Nederland. Keltum's bestek is gemaakt van hoogglans gepolijst zilverwit 18/10 edelstaal.

Met Keltum zijn stompe messen verleden tijd

Keltum messen hebben een zogenaamd 'holheft' dit houd in dat het lemmet van het mes van een andere staalsoort is gemaakt, het zogenaamde 'lemmet staal' dit lemmet staal kan dan ook scherper worden geslepen en blijft bij het gebruik ook veel langer scherp dan de zogenaamde 'monobloc' messen deze bestaan volledig uit 18/10 Chroom-Nikkelstaal.

  • Het populaire Keltum bestek, vindt u bij Van ’t Ende
  • Keltum cassettes worden GRATIS verzonden
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!
Artikel 1 tot 40 (van de 64 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 40 (van de 64 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Klassieke Keltum toppers

De welbekende klassieke bestekmodellen van Keltum zijn Haags Lofje, Hollands Glad, Prinses en Puntfilet. Haags Lofje word gekenmerkt door het Lofje onderaan de steel van het bestek, Hollands Glad lijkt erg veel op Haags Lofje maar heeft geen Lofje onderaan de steel van het bestek, Prinses word gekenmerkt door de mooie afronding aan de steel van het bestek en bij Puntfilet loopt de steel van het bestek uit tot een punt.